La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Consell Municipal de la Discapacitat

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Consell Municipal de la Discapacitat"— Transcripción de la presentación:

1 Consell Municipal de la Discapacitat

2 d’Atenció a les Persones amb Discapacitat
Consell Municipal de la Discapacitat Programa Transversal d’Atenció a les Persones amb Discapacitat definició del programa: El Programa transversal d’atenció a les persones amb discapacitat neix amb la voluntat d’aconseguir l’eficàcia i eficència dels projectes entorn d’aquest àmbit, per tal d’augmentar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat en les vessants social, sanitària, cultural, laboral i de lleure de Reus

3 LÍNIES ESTRATÈGIQUES PRIORITÀRIES
Consell Municipal de la Discapacitat Programa transversal d’Atenció a les Persones amb Discapacitat LÍNIES ESTRATÈGIQUES PRIORITÀRIES COORDINACIÓ: entre els departaments municipals i les diferents organitzacions. INFORMACIÓ I SENSIBILITZACIÓ: Sensibilització de la ciutadania vers els drets, possibilitats i contribucions de les persones amb discapacitat. ACCESSIBILITAT: vetllar per fer l’acompliment de les mesures d’accessibilitat física, comunicativa i tecnològica per fer una ciutat oberta a tothom. INTEGRACIÓ: garantir la integració de les persones amb discapacitat en els àmbits de la vida quotidiana.

4 LÍNIA ESTRATÈGICA DE COORDINACIÓ Consell Municipal de la discapacitat
Programa transversal d’Atenció a les Persones amb Discapacitat LÍNIA ESTRATÈGICA DE COORDINACIÓ Consell Municipal de la discapacitat Definició: Òrgan de participació, amb la finalitat d’integrar la participació ciutadana i les seves entitats en els assumptes municipals relacionats amb la discapacitat.

5 LÍNIA ESTRATÈGICA DE COORDINACIÓ Consell Municipal de la discapacitat
Programa transversal d’Atenció a les Persones amb Discapacitat LÍNIA ESTRATÈGICA DE COORDINACIÓ Consell Municipal de la discapacitat Objectius: Estimular i canalitzar la participació ciutadana. Assessorar en les actuacions municipals. Promoure acords entre l’Ajuntament i les entitats.

6 Funcionament i metodologia
Consell Municipal de la Discapacitat Consell Municipal de la Discapacitat Comissió d’accessibilitat Comissió d’espais municipals oberts Comissió laboral

7


Descargar ppt "Consell Municipal de la Discapacitat"

Presentaciones similares


Anuncios Google