La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Protocol de canvi de nom legal a canvi de nom sentit

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Protocol de canvi de nom legal a canvi de nom sentit"— Transcripción de la presentación:

1 Protocol de canvi de nom legal a canvi de nom sentit
Àrea d’Afers Acadèmics Protocol de canvi de nom legal a canvi de nom sentit (Aprovat per l’Acord del Consell de Govern de 23 de març de 2017)

2 Canvi de nom legal a canvi de nom sentit:
Àrea d’Afers Acadèmics Canvi de nom legal a canvi de nom sentit: El CIC (Consell Interuniversitari de Catalunya) ha aprovat enguany el protocol de canvi de nom legal al nom sentit. L’OAU (Oficina d’Accés a la Universitat) oferirà als estudiants la possibilitat de fer constar el nom sentit en els processos de Preinscripció i les PAU d’aquest curs. Aquest any no s’inclourà cap canvi en el Registre de Preinscripció que tramet l’OAU i no s’inclourà el nom sentit, sinó que s’enviarà a les universitats en un fitxer a banda. Una vegada realitzada la càrrega de preinscripció, us notificarem la petició d’aquests estudiants i iniciarem els tràmits per al canvi de nom sentit a l’aplicació informàtica SIGMA.

3 Canvi de nom legal a canvi de nom sentit:
Àrea d’Afers Acadèmics Canvi de nom legal a canvi de nom sentit: En el cas que l’estudiant sol·liciti el canvi de nom sentit a la gestió acadèmica del vostre centre, haureu de recollir la seva sol·licitud i enviar-nos pel GIR la seva petició, per tal que des de l’AAA iniciem el protocol de canvi de nom que està aprovat pel Consell de Govern de 23/03/2017. Trobareu el protocol de canvi de nom publicat al nostre web reservat dins de l’apartat de normatives acadèmiques i el circuit dins de l’apartat de Dades Personals => Apartat 6.

4 Gràcies per la vostra atenció!
Àrea d’Afers Acadèmics Gràcies per la vostra atenció!


Descargar ppt "Protocol de canvi de nom legal a canvi de nom sentit"

Presentaciones similares


Anuncios Google