La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

ENDEVINALLA Estic al fons del mar ,però surto per la televisió ,no me veus normalment però em coneixes molt bé i et faig molta gracia .

Presentaciones similares


Presentación del tema: "ENDEVINALLA Estic al fons del mar ,però surto per la televisió ,no me veus normalment però em coneixes molt bé i et faig molta gracia ."— Transcripción de la presentación:

1 ENDEVINALLA Estic al fons del mar ,però surto per la televisió ,no me veus normalment però em coneixes molt bé i et faig molta gracia .

2 SOC UNA ESPONJA!

3 LES ESPONGES Les esponges o poriferes son aquatiques, es invertebrada,té porus per on entra l´ aigua amb els nutrients que li calen per viure.No te ulls ,no te orelles ,no te potes no te cua no te ales . Mengen els nutrients que estan escampats per l´aigua del mar viguen al mar .Viuen fixades a les roques,son de color groc o carn.La forma corporal de les esponges es de un sac amb una obertura a la part gran per on surt l’aigua

4

5 CURIOSITATS A l’interior de l’esponja hi ha corrent .Aquesta corrent arrossega petits organismes que es mengen .No tenen aparell circulatori,ni respiratori ,ni dijestiu .Gracies a aquesta senzilla organizativa es multipliquen molt facilment .

6 Produeixen ovuls i tiren espermatozoides, que aboquen en grans quantitats d’aigua. Les esponges es classifiquen en tres grups: Calcaries , Silicies i Cornies.

7

8

9 GRACIES PER ESCOLTAR-NOS


Descargar ppt "ENDEVINALLA Estic al fons del mar ,però surto per la televisió ,no me veus normalment però em coneixes molt bé i et faig molta gracia ."

Presentaciones similares


Anuncios Google