La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

EL PANDA VERMELL Laia Senent Edgar García Javi Arias Salima El Guiouss

Presentaciones similares


Presentación del tema: "EL PANDA VERMELL Laia Senent Edgar García Javi Arias Salima El Guiouss"— Transcripción de la presentación:

1 EL PANDA VERMELL Laia Senent Edgar García Javi Arias Salima El Guiouss
Escola Josep Tarradellas

2 JUSTIFICACIÓ Volem conèixer coses d’aquest animal
Els seus colors ens van agradar molt

3 2. VERTEBRAT O INVERTEBRAT
És vertebrat

4 3. GRUP AL QUAL PERTANY És mamífer

5 4. ON VIU

6 5. DESPLAÇAMENT Es desplaça pels arbres saltant o caminant i per el terra. La cua li ajuda a equilibrar-se en els arbres.

7 6. REPRODUCCIÓ Neixen del ventre de la mare i que són alimentats amb llet materna. Ambdós sexes poden aparellar-se amb més d'una parella durant l'època. L'aparellament té lloc entre mitjans de gener i principis de març i les cries neixen entre juny i finals de juliol. El període de gestació pot durar entre 112 i 158 dies i la femella dóna a llum entre una i quatre cries, que neixen cegues Els petits viuen al niu durant quatre mesos.

8 7. ALIMENTACIÓ El panda vermell, tot i tenir un aparell digestiu més adaptat a una dieta carnívora és un animal omnívor. S’alimenta principalment de bambú,baies, bolets, fruits ,arrels etc...

9 8. CURIOSITATS Són animals tímids i solitaris, excepte en l’època d’aparellament. Els pandes vermells joves es queden en el seu cau fins els 90 dies.

10 9. REFLEXIÓ PERSONAL Què hem après?


Descargar ppt "EL PANDA VERMELL Laia Senent Edgar García Javi Arias Salima El Guiouss"

Presentaciones similares


Anuncios Google