La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

INTERVENCIÓ DE L’EAP ALS CENTRES CONCERTATS

Presentaciones similares


Presentación del tema: "INTERVENCIÓ DE L’EAP ALS CENTRES CONCERTATS"— Transcripción de la presentación:

1 INTERVENCIÓ DE L’EAP ALS CENTRES CONCERTATS
Inspecció d’educació Vallès Occidental Terrassa

2 ACTUACIONS (1) Atenció sota demanda a Inspecció de les sol·licituds d’intervenció per : Elaboració de dictamen de regularització. Elaboració de dictamen per canvi d’etapa (pas de primària a secundària, de secundària a CFGM/PQPI) o de modalitat d’escolarització (EEE, USEE). Elaboració de l’informe de retenció a parvulari. Elaboració de l’informe de reconeixement de NEESCD.

3 ACTUACIONS (2) Valoració de la necessitat de rebre algun d’aquests suports o assessoraments educatius extraordinaris: SEETDIC o RTC (EMEE FATIMA) Zelador CREDA, CREDV Escolarització en una UEC (MAIN o MAPA) Assessorament fisioterapeuta EAP Programa específic de suport a l’alumnat amb TEA escolaritzat en centres ordinaris (EEE Crespinell) Servei específic de suport per a l’orientació i formació prelaboral per a persones amb DI (EEE L’Heura)

4 ACTUACIONS (3) Seguiment de l’alumnat amb suport de:
RTC (EMEE FATIMA) Programa específic de suport a l’alumnat amb TEA escolaritzat en centres ordinaris (EEE Crespinell). Escolarització compartida en una UEC (MAIN o MAPA) o en una EEE. Coordinació amb els serveis específics del Departament d’Ensenyament que atenen alumnat en el centre: CREDA, CREDV, SEETDIC.

5 ACTUACIONS (4) Seguiment, a criteri de l’EAP, i d’acord amb el centre, de determinats alumnes amb dictamen. Col·laboració en l’actualització del full del pla de centre, referent a lumnat amb nee, amb dictamen o informe de neescd. Traspàs d’informació, després de la matrícula, sobre l’alumnat amb dictamen que s’escolaritza a P3 o altres nivells.

6 ACTUACIONS (5) Col·laboració en la gestió de les demandes d’ajuts MEC “Solicitud de ayuda para alumnado con necesidad específica de apoyo educativo”. Atenció de les demandes de la Comissió de garanties d’admissió, motivades per: Canvi de centre a mig curs, per circumstàncies excepcionals Inhabilitació d’un/a alumne/a. Assessorament, seguiment i orientació a l’alumnat i famílies de les dues USEE de l’Escola Pia (únic centre concertat que disposa d’aquest recurs).

7 Full de demanda

8 3. PROTOCOL DE SOL·LICITUD D’INTERVENCIÓ DE L’EAP.
DEMANDA D’INTERVENCIÓ .Es tramet via correu electrònic a la inspecció.( ). Especificant ASSUMPTE : FULL DEMANDA D’INTERVENCIÓ EAP TERRASSA ADREÇAT A : ROSA MARIA CALMET INSPECTOR/A COORDINADOR DE L’EAP comunica EAP INTERVENCIÓ DEL PSICOPEDAGOG/A INSPECTOR/A DEL CENTRE

9 4. SERVEIS EXTERNS PER A L’ATENCIÓ D’ALUMNES AMB NECESSITATS EDUCATIVES ESPECIALS
LOGOPEDIA. Adreçat als alumnes amb discapacitat auditiva. FISIOTERAPIA. Adreçat als alumnes amb discapacitat motriu. RTC. Recurs per alumnes amb trastorns greus de la conducta amb diagnòstic i seguiment del CSMIJ. MAIN. Recurs per alumnes d’ESO majors de 14 anys amb alteracions de conducta. Escolarització compartida amb el centre ordinari de procedència. Segueixen un currículum adaptat. MAPA. Recurs per alumnes d’ESO majors de 14 anys amb alteracions greus de la personalitat. Escolarització compartida amb el centre ordinari de procedència ( en els casos que sigui possible). Segueixen un currículum adaptat i atenció psicològica. USEE. Recurs ubicat en un centre ordinari per atendre alumnes amb nee greus i permanents, susceptibles de ser escolaritzats a un centre específic. Per accedir a qualsevol d’aquests recursos ha d’haver-hi l’informe de l’EAP.


Descargar ppt "INTERVENCIÓ DE L’EAP ALS CENTRES CONCERTATS"

Presentaciones similares


Anuncios Google