La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

REUNIÓ DE FAMÍLIES CICLE INICIAL CURS 2018/2019

Presentaciones similares


Presentación del tema: "REUNIÓ DE FAMÍLIES CICLE INICIAL CURS 2018/2019"— Transcripción de la presentación:

1 REUNIÓ DE FAMÍLIES CICLE INICIAL CURS 2018/2019

2

3 CALENDARI ESCOLAR -Primer trimestre: fins al 5 de desembre (informes 21 de desembre) -Segon trimestre: fins al 15 de març (informes 12 d’abril) -Tercer trimestre: fins al 21 de juny. (De 10 al 21 jornada intensiva) (informes 21 de juny) *Les festes de lliure disposició i locals (2 de novembre, 1 de març i 2 de maig) (falta una a decidir). *Compensació horària intensiva de juny: Amb les sortides escolars.

4 ORGANITZACIÓ DE CENTRE
NORMES DE CENTRE. - Podeu trobar el NOFC penjat al bloc de l’escola . -Normes que es treballaran. A nivell de centre. -Demanar permís i saludar per entrar. -Caminar bé. -Respectar el material i les instal·lacions. A nivell de classe. -Guardar el torn de paraula. -Portar el material necessari. -Parlar sense cridar. -Resoldre els conflictes parlant. -Sancions i elogis amb punts verds i rojos i/o full d’incidència i notes a l’agenda.

5 PUNTUALITAT I FALTES D’ASSISTÈNCIA.
-Si el nen/a arriba tard i sense justificant caldrà que signi a secretaria. Si en un trimestre s’acumulen més de 5 retards injustificats es cridarà als pares i es seguirà el protocol de mesures. -Si venen a buscar al nen/a en hores escolars, caldrà avisar a la mestra en anterioritat (nota a l’agenda) i al moment de la recollida de l’alumne passar per secretaria i signar. -Si el nen/a no ha de venir o ha faltat algun dia a l’escola es demana que hi hagi alguna justificació a l’agenda del nen/a o paper del metge. Sinó es contarà com a falta injustificada. -Les faltes d’assistència es compten per sessions de mati o tarda. Aquestes s’anotaran en les observacions generals que apareixeran a les notes en cada trimestre .

6 ESMORZAR. -S’esmorzarà a la classe . Si algun nen no acaba, esmorzarà al porxo del pati. -Els dimecres i divendres sempre s’esmorzarà fruita. (Posar el nom a la carmanyola. Si algú el perd el podeu entrar a buscar a la caixa d’objectes perduts que està al costat de secretaria) -Programa SI. (Us enviarem una circular a casa per informar) -Els nens podran portar una ampolla de plàstic petita per poder beure entre hores o al pujar del pati.

7 L’HORA DEL PATI. -Es continuarà portant a terme el projecte de jocs al pati. -Els dimecres i divendres els alumnes no podran jugar a futbol. Hauran de jugar amb els jocs dels baguls.

8 MALALTIES /AL·LÈRGIES
-En cas de malalties, conjuntivitis, herpes o polls recordar que els nens/es no poden assistir a classe. -Si algun nen/a té alguna al·lèrgia o malaltia crònica cal que ho recordi al mestre i empleni el full adequat. -Si cal donar algun medicament durant les sortides, cal portar la prescripció mèdica i a més els pares hauran de parlar en la directora i signar el consentiment.

9 MESTRES QUE IMPARTEIXEN CLASSES AL CICLE.
ORGANITZACIÓ DE CICLE MESTRES QUE IMPARTEIXEN CLASSES AL CICLE. Especialistes -Mercè (Anglès) -Àngel (Ed. Física) -Ester Garcia (Música) -Salvador (Religió) -Neus (Suport i E.E.)

10 HORARI D’ATENCIÓ DE PARES.
- Primer i Segon : Dijous de 12:30 a 13:30

11 HORARI. -30’ de lectura diària de manera expressiva o silenciosa. Activitats pel gust de la lectura. Biblioteca de centre. Padrins Lectors amb cicle superior. Estratègies de lectura. Lectures preparades entre l’escola i família. Com a novetat d’aquest curs cada alumne dintre de la seva motxilla portarà la carpeta de lectura. És important que dediqueu atenció i prepareu les lectures amb ells.

12 -30’ d’informàtica a la setmana
-30’ d’informàtica a la setmana. Els auriculars i l’USB són per tota la primària. -30’ de tutoria on es treballaran els valors a partir de dinàmiques de grup i contes.

13 ASSIGNATURES I LLIBRES DE TEXT.
-CATALÀ (3’5h.) (Programació vertical) Primer Segon -CASTELLÀ (3’5h.) Primer Segon

14 -MATEMÀTIQUES (4h.) (Programació vertical)
Primer Segon

15 (es demana col·laboració)
-MEDI NATURAL I SOCIAL ( 4h.) Trimestre Primer Segon La família i l’escola Materials i màquines Pobles i ciutats El cos i el pas del temps Tercer Plantes Animals Projecte (es demana col·laboració) - 1h. Taller d’escriptura que té com a fil conductor les festes i experiments.

16 -EDUCACIÓ ARTÍSTICA (3h)
En aquesta àrea s’avalua l’educació musical i l’educació plàstica. No hi ha llibres de text. L’educació Plàstica es treballarà a partir d’artistes. Els diners que els pares han pagat seran per compraran els materials necessaris per portar a terme les activitats. Primer Segon Ouka Leele Botero Joan Miró Henry Moore Van Gogh Franz Marc

17 -RELIGIÓ / Valors socials i cívics (1’5h)
Primer Segon - Canvi de religió a alternativa o a la inversa durant el tercer trimestre i cal avisar a la secretaria de l’escola i a l’AMPA.

18 -ANGLÈS (2h.) Primer Segon

19 -EDUCACIÓ FÍSICA (1’5h) Primer (Tarda) Segon (Tarda) 1r :Dimarts i divendres. 2n: Dilluns i dijous. - Cal portar el necesser i roba esportiva.

20 CONTROLADOR DE RECURSOS
TREBALL COOPERATIU COORDINADOR MODERADOR SECRETARI CONTROLADOR DE RECURSOS

21 SEP (Suport Escolar Personalitzat).
-Dintre de l’horari escolar. -Fora de l’horari escolar: els dimarts. *S’anotarà a l’agenda els alumnes que cal que es quedin al SEP extern, així com també s’anotarà a l’agenda quan ja no necessitin quedar-s’hi.

22 INFORMES I NOTES -Es realitzarà un informe per trimestre. En cada assignatura s’avaluarà: L’actitud //// El que han après //// El dia a dia -No es faran exàmens a primer. Comencen a partir de segon. -Les notes apareixeran en (assoleix excel·lentment, notablement, suficientment, no assoleix) -Cal tornar l'últim full de les notes signat. - A final de curs s’entregaran dos informes: el del trimestre i el del curs.

23 ORGANITZACIÓ D’AULA DISTRIBUCIÓ DE LA CLASSE PER RACONS I EN GRUPS BASE . Cada membre del grup base tindrà unes tasques assignades. L’AGENDA. -Caldrà portar-la tots els dies a la motxilla. Els nens se l’emportaran cada tarda a casa. -L’agenda servirà a més d’apuntar els deures, també per justificar les faltes d’assistència i per comunicar- se l’escola amb la família. -Per veure que una de les dos parts ha llegit el missatge caldrà signar la nota escrita.

24 Important: els deures els ha de fer el nen i no els pares.
CORRECCIÓ DE LES ACTIVITATS PER PART DELS ALUMNES. DEURES -De manera sistemàtica no hi haurà deures. Però si no han acabat la feina a l’escola se l’emportaran a casa. -Puntualment el cap de setmana s’emportaran alguna activitat per fer. -Si algú no ve a la classe es posa la data a les activitats d’aquell dia. Si algú està malalt es poden venir a buscar els treballs per fer-los a casa. Cal avisar en antelació per poder preparar els deures. Important: els deures els ha de fer el nen i no els pares.

25 ESCRIPTURA AMB PAUTA MONTESSORI (Primer) I DOS RATLLES (Segon).
ÀLBUM (Es realitzarà un àlbum a final de curs). L’ESTOIG NO ES POT PORTAR CAP A CASA. CONSCIENCIAR ALS NEN DE FER UN BON ÚS DEL MATERIAL.

26 SORTIDES, FESTES I TALLERS
-Es celebraran les festes populars catalanes acordades al consell escolar. Primer trimestre: -Visita a la ràdio 1r ( 11 d’octubre de 2018) Segon trimestre: -Sortida de 1r i 2n a la ràdio per fer lectura i ser gravats. -Sortida al Circ les Musaranyes. Riudoms (25 d’abril- de 2019) Tercer trimestre: -Sortida 1r i 2n a la ràdio per fer lectura i ser gravats. -Sortida a la biblioteca del municipi 2n ( 23 d’abril de 2019) -Sortida didàctica a “Dia de Granja” a Reus ( 7 de juny de 2019) - Altres activitats de dins de centre (banda municipal, parc natural, mossos d’esquadra, trànsit, revisió dental,taller de reciclatge, agents rurals...)

27 ALTRES INFORMACIONS -Els nens/es no podran romandre durant les reunions individuals o col·lectives dins al centre escolar. -Les files es faran a l’exterior del centre per cursos i per ordre de llista. -Recordar que l’escola té una pàgina web on s’aniran penjant aquelles activitats que a nivell de cicle o escola es realitzin. -Demanar als pares que no fumin a la zona escolar ja que entren moltes burilles dins de l’escola. Recordar la llei antitabac. - Queda prohibit que els nens pugin a les tanques del recinte escolar quan arriben o marxen de l’escola. Com també no es pot quedar-se a jugar dins del pàrquing. -Es recorda que les famílies que venen a fer alguna activitat al centre no poden fer fotos i hauran de firmar el full de voluntaris. Les circulars de centre sempre es lliuraran al germà més gran. Les famílies que no han signat les d’autoritzacions que es quedin al final de la reunió.

28

29


Descargar ppt "REUNIÓ DE FAMÍLIES CICLE INICIAL CURS 2018/2019"

Presentaciones similares


Anuncios Google