La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Sinergies i oportunitats de col·laboració entre els centres de recerca i les entitats socials en el marc del programa europeu Horizon 2020 18 de Març de.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Sinergies i oportunitats de col·laboració entre els centres de recerca i les entitats socials en el marc del programa europeu Horizon 2020 18 de Març de."— Transcripción de la presentación:

1 Sinergies i oportunitats de col·laboració entre els centres de recerca i les entitats socials en el marc del programa europeu Horizon 2020 18 de Març de 2015

2 La UIC La Universitat Internacional de Catalunya va ser fundada el 1997 a Barcelona Actualment té més de 14 titulacions repartides en 8 Facultats 4.400 alumnes matriculats el curs

3 L’equip de recerca de la UIC
Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de la UIC Inés Alegre Professora de Mètodes Quantitatius. Directora del Máster en Direcció d’Empreses i Sistemes de Producció. Jasmina Berbegal Professora de Producció i Qualitat. Coordinadora del Máster en Direcció d’Empreses i Sistemes de Producció. Marta Mas Professora de Màrqueting i Recursos Humans. Coordinadora del Máster d’Innovació, Tecnologia i Emprenedoria. Hugo Zarco Professor de Economia i Govern Corporatiu. Coordinador de Relacions Internacionals.

4 Experiència investigadora
Projectes europeus Projectes nacionals MIKE Management of Intangibles in the Knowledge-based Economy PAGINEM PLACYRES Industry dynamics: determinants and implications (Ministerio de Ciencia e Innovación) Relationship between absorptive capacity and firm innovation performance: influence of strategy, organizational structure and property rights (Ministerio de Ciencia e Innovación)

5 Experiència investigadora
Projectes de col·laboració

6 Innovació serveis públics
Objectiu ECAS Joves & innovació Envelliment Educació adults Innovació serveis públics UIC Horizon 2020

7 Habilitat per accedir a una feina
La nostra proposta Impacte de la formació en la ocupabilitat en persones en risc d’exclusió Formació Ocupabilitat Habilitat per accedir a una feina

8 Dades necessàries Formació Ocupabilitat Tipus de formació
Rati alumne/professor No d’hores de formació Durada Edat Tipus de risc d’exclusió Formació prèvia Experiència laboral prèvia Temps que triga en trobar feina Tipus de feina Sou Sector Horari Tipus d’empresa Tipus de contracte laboral

9 Conclusions - Contribució
Hi ha pocs estudis sobre el paper de la formació en sectors en risc d’exclusió. La formació és clau per l'accés al mercat de treball. Les conclusions podran permetre adequar millor el tipus de formació al perfil d’alumnat i maximitzar així la possibilitat d'accés a un lloc de treball.

10 Moltes gràcies!


Descargar ppt "Sinergies i oportunitats de col·laboració entre els centres de recerca i les entitats socials en el marc del programa europeu Horizon 2020 18 de Març de."

Presentaciones similares


Anuncios Google