La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

CAMPUS FOR PEACE AFRICA

Presentaciones similares


Presentación del tema: "CAMPUS FOR PEACE AFRICA"— Transcripción de la presentación:

1 CAMPUS FOR PEACE AFRICA

2 Definició Campus for Peace Africa és un projecte que té per objectiu crear un campus virtual africà per a difondre programes virtuals per mitjà d'institucions col·laboradores, com la Universitat Virtual Africana (AVU), que se centri en la resolució pacífica de conflictes i l'eradicació de la pobresa.

3 Objectius 1. Promoure i desenvolupar programes formatius virtuals, com ara formació de gestió universitària, programes d'emprenedoria, formació de gestió de microcrèdits, formació per a la recuperació després d'un conflicte, programes de destreses digitals, etc. 2. Produir materials de diferents temes i cessió de materials per al projecte per part de les entitats col·laboradores.  3. Crear un espai de treball col·laboratiu perquè les entitats que hi participin comparteixin informació, facin propostes, etc.

4 1. Programes formatius virtuals
1. Curs Training online trainers. 2. Curs amb assignatures del Conflictology. 3. Diferents ofertes formatives de l’Escola Virtual de Cooperació (Digital Literacy, Human Rights, etc.).

5 Plataforma virtual: Global Campus

6 Aula virtual: exemple

7 2. Materials formatius Introduction to Conflictology
Training online trainers A més, es pot accedir a altres recursos pedagògics, com ara la Biblioteca.

8 Cursos: exemples Filosofia de pau Mediació familiar
Convivència i drets humans Assistència al part Violència domèstica Mediació empresarial Alfabetització digital Aprendre a dissenyar accions formatives virtuals Etc.

9 3. Espai col·laboratiu

10 3. Espai col·laboratiu

11 Biblioteca


Descargar ppt "CAMPUS FOR PEACE AFRICA"

Presentaciones similares


Anuncios Google