La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

CIÈNCIES NATURALS CURS

Presentaciones similares


Presentación del tema: "CIÈNCIES NATURALS CURS"— Transcripción de la presentación:

1 CIÈNCIES NATURALS CURS 2016-2017
1r ESO INS BAIX A MAR

2 2 TEMES PER TRIMESTRES 1r TRIMESTRE L’UNIVERS I EL SISTEMA SOLAR
LA TERRA I ELS SEUS EMBOLCALLS 2n TRIMESTRE 3. ELS PROCESSOS GEOLÒGICS 4. LA VIDA A LA TERRA 3r TRIMESTRE 5. LA DIVERSITAT DELS ÈSSERS VIUS

3 1 EL LLIBRE: MOODLE

4 COM TREBALLAREM A L’AULA
3 COM TREBALLAREM A L’AULA LA TEORIA ESTARÀ PENJADA AL MOODLE. ALLÀ TROBAREM: 1.- Resum teòric en un llibre 2.- Activitats d’assoliment i d’avaluació 3.- Criteris d’avaluació 4.- Per saber-ne més ( Reforç i Ampliacions )

5 COM TREBALLAREM A L’AULA
4 COM TREBALLAREM A L’AULA A classe es treballarà amb les activitats que et proposarem, que poden ser: explicacions teòriques, activitats, lectures, visualització d’audiovisuals... Cada dia s’ha d’apuntar al full de treball la data i el nom de l’assignatura. No s’ha de començar full cada dia. Els exercicis, anotacions i altres activitats de cada unitat didàctica es lliuraran en un portafoli que es qualificarà amb una rúbrica. Les activitats lliurades al moodle no han d’estar al portafoli, però hauran d’estar ordenades en una carpeta. M.I.

6 COM TREBALLAREM AL LABORATORI
4 COM TREBALLAREM AL LABORATORI Al laboratori hi ha unes normes molt estrictes 1. ORDRE A LA TAULA I PASSADISSOS 2. PARLEM FLUIX PER SENTIR INDICACIONS 3. S’ANOTEN TOTES LES COSES QUE PASSEN. 4. S’ELABORA UN INFORME DE PRÀCTIQUES NO CUMPLIR AMB LES NORMES IMPLICARÀ NO FER PRÀCTIQUES I FER UN TREBALL ALTERNATIU, MOOOOOLT MÉS AVORRIT. M.I.

7 WORDS/PDF/PRESENTACIONS DE DRIVE….
4 FEINES INTERACTIVES A VEGADES ES FAN FEINES A L’ORDINADOR ES FARAN EXPERIMENTS, MODELS I ALGUNA SORTIDA PAGES/ KNOTE... WORDS/PDF/PRESENTACIONS DE DRIVE….

8 4 QUALIFICACIÓ CRITERIS DE QUALIFICACIÓ
1.- PROVES ESCRITES → 2.- ACTIVITATS D’AVALUACIÓ → 3.- OBSERVACIONS D’AULA → 40% 90% 50% 10%

9 4 QUALIFICACIÓ PORTAFOLI
Al final de cada lliçó es posen els mínims continguts que ha de contenir el PORTAFOLI que es lliura al final del tema. Les activitats lliurades al MOODLE contaran dintre de les activitats d’avaluació.

10 COM ENVIAR UN TREBALL PEL MOODLE
4 COM ENVIAR UN TREBALL PEL MOODLE l'Arxiu HA DE TENIR ELS SEGÜENTS CAMPS EN EL NOM: Cognom dels integrants del grup/grup/nom de l’activitat Pons C.,GarcíaT., Hernández J. /1A/ABP moviments de la Terra L’exercici que s'enviï, ha de tenir el nom de l'alumne/a o dels integrants del grup SEMPRE Si no es compleixen aquestes normes NO ES CORREGIRAN ELS EXERCICIS

11 S’ha de respectar la data de lluirament de les tasques i portafolis

12 4 Tipus de feines Activitats proposades en cada tema
PPT, PREZI, QUIZLET... EDPUZZEL KAHOOT DOCUMENTS COMPARTITS DE DRIVE EXPERIMENTACIÓ AL LABORATORI

13 5 TREBALLS EN GRUP 1.- La classe estarà dividida en dos per tal de
fer pràctiques a les hores de desdoblament amb tecno. Dintre d’aquestes dues meitats es faran dos tipus de grups si és necessari per l’activitat: 1.- GRUPS BASSE 2.- GRUPS D’EXPERTS

14 5 TREBALLS EN GRUP Alguns treballs en grup poden ser presentacions de:
POSTERS POWERPOINT PREZZI ……..

15 6 SORTIDES CURRICULARS LES SORTIDES CURRICULARS SÓN OBLIGATÒRIES, NO VENIR IMPLICA UN TREBALL ALTERNATIU, EN CAS QUE SIGUI JUSTIFICADA LA FALTA.

16 TREBALLAR INVESTIGAR DIVERTIR-SE APRENDRE


Descargar ppt "CIÈNCIES NATURALS CURS"

Presentaciones similares


Anuncios Google