La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

#simposilecturaVLC Com entenem el Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura (PVFLL): actors, tipus i formats de lectura, objectius i accions Gemma.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "#simposilecturaVLC Com entenem el Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura (PVFLL): actors, tipus i formats de lectura, objectius i accions Gemma."— Transcripción de la presentación:

1 #simposilecturaVLC Com entenem el Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura (PVFLL): actors, tipus i formats de lectura, objectius i accions Gemma Lluch (UV-ERI-Lectura), Josep Maria Baldaquí (UA-IIFV), Àngels Francés (UA-IIFV), Anna Esteve (UA-IIFV) i Dari Escandell (UA)

2 Algunes idees clau Polítiques de lectura = benestar social i qualitat de vida col·lectiva. Temps polítiques de lectura ≠ temps de la política, temps de la premsa, de l’audiovisual. Pràctiques de lectura = experiència vital, individual i social. Nous actors. Polítiques de lectura no poden centrar-se únicament en el llibre.

3

4

5

6

7 Primera acció

8 Primeres propostes Primers estudis
Informació sobre els hàbits de lectura dels valencians. Informació sobre què s’edita, Informació sobre espais relacionats amb l’ecologia del llibre. Primeres accions Projecte de lectura i integració: Lectura fàcil. Lectura literària com a patrimoni: turisme cultural. Creació des de la Conselleria: Espai virtual que potencie l’escriptura social: Club virtual de lectura. Espai virtual que comunique les bones pràctiques, que forme els mediadors i genere un diàleg sobre lectures, llibres, autors i obres.


Descargar ppt "#simposilecturaVLC Com entenem el Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura (PVFLL): actors, tipus i formats de lectura, objectius i accions Gemma."

Presentaciones similares


Anuncios Google