La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Presentació Programa ETP Corea i Japó

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Presentació Programa ETP Corea i Japó"— Transcripción de la presentación:

1 Presentació Programa ETP Corea i Japó
Cambra de Comerç de Barcelona

2 Programa ETP Corea i Japó
Programa de la Comissió Europea de formació de directius per facilitar l'accés a Japó i Corea, mercats complicats tant per la cultura i els hàbits socials, com per l’idioma i la distància geogràfica que ens separa. 25 anys per al Japó, 4 any per a Corea, 1000 graduats. L’objectiu del programa és facilitar als participants (executius d'empreses europees) l'aprenentatge de l'idioma, de la cultura i del món empresarial japonès i coreà, com una de les eines de suport a les empreses de la UE.

3 Programa ETP Corea i Japó
Incentivar l'intercanvi comercial de les companyies europees amb socis japonesos i coreans i “dotar les empreses d'un expert que serveixi d'enllaç per a les relacions entre la companyia i el mercat asiàtic”. El Programa està promogut per EUROCAMARAS i la seva xarxa de cambres de comerç i indústria. La Cambra de Comerç de Barcelona actua com a antena regional a l'àrea de Catalunya, per promoure el Programa entre les empreses d'aquesta comunitat autònoma. Al 2007el programa s’ha reformat per adaptar-se a les demandes del món empresarial actual

4 Programa ETP Corea i Japó
PERFIL DEL CANDIDAT Ha de tenir la nacionalitat d'un país pertanyent a la Unió Europea. Llicenciat universitari o amb experiència demostrable. Amb una experiència professional mínima de dos anys i, almenys, un any d'experiència dins de l'empresa patrocinadora. Capaç d'aprofitar els avantatges del mercat, ja sigui tècnicament o comercialment. Bons coneixements d'anglès. Qualificacions acadèmiques i qualitats personals

5 Programa ETP Corea i Japó
PERFIL DE LES EMPRESES PATROCINADORES Empreses comercials o d'inversió amb matriu a la Unió Europea. Amb interessos comercials presents o futurs al Japó o a Corea. Empresa nacional o multinacional (petita, mitjana o gran empresa). Que acreditin la intenció de mantenir el candidat contractat una vegada finalitzat el Programa. Mínim 5 empleats, facturació igual o superior a 1M Euros.

6 Programa ETP Corea i Japó
PERFIL DE LES EMPRESES PATROCINADORES Han de donar suport a l’empleat Han de contribuïr en el business plan

7 Programa ETP Corea i Japó
FORMACIÓ OFERTA 3 mesos de formació sobre aspectes bàsics de la cultura japonesa o coreana, de l'idioma i de la negociació intercultural, organitzats a París, Milà i Londres. Aquesta fase es farà a temps parcial. 6 mesos de curs intensiu de japonès o coreà, complementat amb seminaris sobre aspectes socioeconòmics, organitzat al Japó (ETP Japó) o a Corea (ETP Corea). 3 mesos de pràctiques en una companyia japonesa o coreana. En aquesta fase s'inclou la preparació d'un pla de màrqueting i d’accés al mercat per a l'empresa patrocinadora.

8 Programa ETP Corea i Japó
FORMACIÓ OFERTA El pla d'estudis d’ETP està organitzat per un consorci d'universitats de primer nivell: Sciences Po (París), SOAS (Londres), SDA Bocconi (Milà), Waseda (Tòquio) i Yonsei (Seül).

9 Programa ETP Corea i Japó
SUPORT FINANCER DE LA COMISSIÓ EUROPEA Els costos dels cursos, dels seminaris i de les activitats realitzades. Una participació en les despeses d'habitatge i manutenció dels participants de €. A causa de l'elevat nivell de vida a Tòquio i Seül, el Programa estableix la necessitat que l'empresa patrocinadora aporti una contribució econòmica addicional, que depèn del país de destinació i de l'acord que estableixi amb el participant.

10 Programa ETP Corea i Japó
CALENDARI Data límit per rebre les aplicacions: 15 maig 2007 ( Maig/ Juny 2007: pre-selecció dels candidats (Màx. 120) 11-29 juny: entrevistes a Brusseles amb els candidats pre-seleccionats. Finals juliol: decisió de la Comissió: Màx. 45 participants per Japó i 15 per Corea. Setembre: “contractació”

11 Programa ETP Corea i Japó
Mòdul Europa: 19 Novembre 2007 – 16 Febrer 2008 Els candidats seguiran treballant a les seves empreses i es desplaçaran per períodes curts de temps per rebre la formació; formació a distància) Mòdul Japó / Corea: 3 Març – principis novembre 2008 Els candidats estaran a Waseda / Yonsei, 6 mesos de formacio i 3 mesos en un empresa de Japó / Corea Graduació

12 Programa ETP Corea i Japó
INTERESSATS EN EL PROGRAMA ES PODEN ADREÇAR A: Elisabet Coll-Vinent, tel Per més informació consultar MOLTES GRÀCIES


Descargar ppt "Presentació Programa ETP Corea i Japó"

Presentaciones similares


Anuncios Google