La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Arnau Gifreu Castells / 2011

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Arnau Gifreu Castells / 2011"— Transcripción de la presentación:

1 Arnau Gifreu Castells / 2011
InterDOC Projecte de plataforma web i observatori del gènere documental interactiu i la no ficció interactiva Arnau Gifreu Castells / 2011

2 DESCRIPCIÓ InterDoc és un projecte de plataforma web que es vol constituir com a eina col.laborativa per a l’anàlisi, la producció i l’intercanvi del gènere documental interactiu i, en general, de la no ficció interactiva (assaig i reportatge). Com a eina col·laborativa en línia, InterDOC pretén fomentar un doble intercanvi: d’una banda, facilitar la transmissió d’informació i coneixements útils tant a nivell educatiu, didàctic i/o lúdic, com per a la producció audiovisual i interactiva; i de l’altra, permetre un alt grau d’interactivitat i d’intercanvi entre els diferents interactors.

3 RECERCA / ÀREES D’ACTUACIÓ

4 DISSENY I FASES InterDOC és un projecte multiplataforma que pensem desplegar seguint les següents fases de disseny i d’implementació: Conceptualització teòrica, elaborada a partir de gairebé una dècada d’investigació ( ) sobre aquest camp específic. - Plataforma web interactiva/observatori (2012) - Implementació per a dispositius mòbils (2012) - Documental interactiu (2013) - Instal·lació interactiva ( )

5 APLICACIONS I BENEFICIS DEL PROJECTE
Les aplicacions i les oportunitats d’expansió d’InterDOC es poden desplegar especialment en tres àmbits: la investigació i la innovació, la docència i formació i la producció i distribució. Grups de recerca nacionals, europeus i internacionals, que podrien aprofitar la plataforma com a observatori per obtenir documentació per aconseguir visibilitat i difusió. b) Programes de docència universitària i professional, que disposarien d’una plataforma de documentació i d’interacció per a les diferents tasques docents. c) Ofertes formatives de postgrau específiques com un màster interuniversitari on empreses del sector hi podrien estar vinculades. d) Iniciatives de creació i de producció: producció de prototips a través de la creació d’un laboratori interactiu i vinculació amb empreses del sector. e) Organització d’events anuals o bianuals relacionats amb el desplegament del camp del documental interactiu i dels interactius de no ficció (festival, congrés, simposi, etc.).

6 PRINCIPALS ACTIUS DE VALOR AFEGIT EN EL MERCAT DE MITJANS El projecte compta amb un conjunt de valors agregats que destaquem en el següents: Recerca de més de 5 anys ( ) en tres terrenys específics: el gènere documental, el mitjà interactiu i la no ficció interactiva (documental interactiu). Conjunt de projectes produits que actuarien com a satèl.lits i complementarien i enriquirien la plataforma (MetamentalDOC, Societat 2.0, etc.) - Creació d’una xarxa entre universitats i institucions/organismes interessats i possibles sinèrgies resultants: (UOC, URL, UAB, UPF, UVIC, ICUB, etc.) - Connexions amb l’àmbit internacional (Gran bretanya – I-Docs.org –, Canadà – DocShift –, etc.)

7 ESTRUCTURA DE LA INFORMACIÓ
Figura 1. Esquema general de les diferents seccions i subseccions de la plataforma web

8 ESTRUCTURA DE LA INFORMACIÓ
Figura 2. Arbre de navegació de la plataforma InterDOC

9 DISSENY DE LA INTERFÍCIE
Figura 3. Pàgina inicial (home)

10 DISSENY DE LA INTERFÍCIE
Figura 4. Pàgina de projecte

11 Comunicació Audiovisual – Interactiva FEC – Universitat de Vic
Contacte Arnau Gifreu Castells Comunicació Audiovisual – Interactiva FEC – Universitat de Vic FCB – Universitat Ramón Llull


Descargar ppt "Arnau Gifreu Castells / 2011"

Presentaciones similares


Anuncios Google