La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Movistar Fibra Òptica Ajuntament de Tiana.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Movistar Fibra Òptica Ajuntament de Tiana."— Transcripción de la presentación:

1 Movistar Fibra Òptica Ajuntament de Tiana

2 01. Què es la Fibra Òptica i per què serveix?

3 a l'hora de navegar per Internet, veure TV i jugar on-line.
¿Què es la Fibra Òptica i per què serveix? 01 La fibra òptica és el mitjà de transmissió emprat a les millors xarxes de dades. Un fil molt fi de material transparent, vidre o materials plàstics, pel qual s'envien polsos de llum que representen les dades a transmetre Els principals beneficis son: Descarregar i pujar continguts d'Internet a alta velocitat (100 Mb) Connectar diversos dispositius alhora ( PC, consoles, TVs, ... ) Convertireu la vostre llar en una llar digital gaudint de: trucades (converses d'alta qualitat), de Movistar TV, videoclub i continguts en streaming.Tot això, en HD. Aconseguireu un avantatge addicional per als teus jocs en línia, ja que amb la fibra òptica obtindràs el millor “ping” del mercat i la menor latència en el joc. I d’altres serveis com el multirooom que permet veure Movistar TV en diverses habitacions o el DVR per gravar els vostres continguts preferits. Amb la fibra òptica gaudireu una experiència diferencial a l'hora de navegar per Internet, veure TV i jugar on-line.

4 02. Instal·lació i equipament a la llar

5 Instal·lació i equipament a la llar (I)
02 Què cal instal·lar i com Bàsicament, cables (de fibra òptica) i equips associats (caixes de connexió). El desplegament s'efectuarà per centrals capçaleres, les àrees de les quals abastaran la totalitat de la ciutat seguint la infraestructura actual de la xarxa de coure de Telefónica. El cablejat d'alimentació i de distribució s’instal·larà per la infraestructura actual canalitzada, i el de dispersió s'haurà d'adaptar a les instal·lacions existents dels edificis, entrant de forma canalitzada si estan preparats, o per patis interiors i façanes segons permeti la topologia de l'edificació. En aquests últims casos, Telefónica sol·licitarà, prèviament a la instal·lació, el preceptiu permís als particulars afectats, assumint i solucionant les incidències i reclamacions puntuals que puguin produir-se.

6 (ONT, Optical Network Terminal)
Instal·lació i equipament a la llar (II) 02 Esquema bàsic d'instal·lació: Roseta òptica Roseta Telefónica Terminal Òptic (ONT, Optical Network Terminal) Veu TV Router Descodificador PC Equips amb accés a internet

7 03. Avantatges per a la seva ciutat

8 Avantatges del desplegament a la seva ciutat (I)
03 El desplegament es fa per donar cobertura a les llars i aquest es l´objectiu principal. Aprofitant els treballs s’analitzarà si hi ha zones industrials on sigui d’interès ampliar el desplegament. Els ciutadans disposaran de moltes més prestacions per un preu molt competitiu, motiu pel qual s'accelerarà la seva inclusió digital i es potenciarà la seva incorporació a la Societat de la Informació tot disposant d'accés als nous serveis, aplicacions, continguts i plataformes que només podran ser prestats mitjançant xarxes de nova generació. La disponibilitat d'infraestructures d'accés ultra-ràpid en el municipi permetrà a les empreses situades al seu territori millorar la seva productivitat i competitivitat, en les mateixes o millors condicions tecnològiques que les seves homòlogues europees. La posada en marxa d'aquest projecte dinamitzarà el mercat de banda ampla en el municipi i permetrà una millor i major oferta de serveis, que redundarà en una millor qualitat de vida dels ciutadans. Així mateix, proporcionarà una millor experiència de client, que permetrà que els ciutadans percebin un major valor de les infraestructures de telecomunicació existents en el municipi.

9 Avantatges del desplegament a la seva ciutat (II)
03 Aquest projecte permetrà reduir l’escletxa digital intramunicipal, en permetre que tots els ciutadans puguin gaudir dels mateixos serveis i aplicacions, independentment de la distància dels seus habitatges a la central que li proporciona servei.

10 04. Contractació

11 ¿On contractar-ho? 04 Utilitzant qualsevol dels nostres canals de venda, on trobareu la informació mes actualitzada: Botigues Movistar Connectant-vos a: Trucant al 1004

12


Descargar ppt "Movistar Fibra Òptica Ajuntament de Tiana."

Presentaciones similares


Anuncios Google