La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Mecanismes El cargol El cargol és un pla inclinat que s’enrotlla sobre una superfície cilíndrica. Aplicant poca força podem aixecar grans càrregues, per.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Mecanismes El cargol El cargol és un pla inclinat que s’enrotlla sobre una superfície cilíndrica. Aplicant poca força podem aixecar grans càrregues, per."— Transcripción de la presentación:

1 Mecanismes El cargol El cargol és un pla inclinat que s’enrotlla sobre una superfície cilíndrica. Aplicant poca força podem aixecar grans càrregues, per contra, hem de fer un gran desplaçament per avançar una mica.

2 El cargol El diàmetre (Ø) i el pas de rosca (p), distància que avança un cargol quan gira una volta, defineixen les característiques d’un cargol.

3 El cargol Cargol d’Arquímedes: Cargol que funcionava girant una manovella que provocava que l’aigua ascendís pel seu interior mitjançant una àmplia rosca helicoïdal.

4 La roda Les civilitzacions més antigues la utilitzaven per transportar grans càrregues. A dia d’avui és considerat un dels invents més importants de l’ésser humà. La roda no només s’ha utilitzat pel transport, sinó que ha anat evolucionant en altres aplicacions; el torn, la politja, la roda hidràulica, etc.


Descargar ppt "Mecanismes El cargol El cargol és un pla inclinat que s’enrotlla sobre una superfície cilíndrica. Aplicant poca força podem aixecar grans càrregues, per."

Presentaciones similares


Anuncios Google