La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

1 u n i t a t La comunicació.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "1 u n i t a t La comunicació."— Transcripción de la presentación:

1 1 u n i t a t La comunicació

2

3 Elements de la comunicació
La comunicació és el procés en què dues o més persones es relacionen intercanviant missatges per mitjà d’un canal o mitjà que actua de suport en la transmissió de la informació. Elements de la comunicació En la comunicació intervenen els elements següents: Emissor. Receptor. Missatge. Codi. Canal: Personal, o canal auditiu. Impersonal, o canal graficovisual. Context. Feedback o retroalimentació. La comunicació eficaç es produeix quan el receptor interpreta el missatge en el sentit que pretén l’emissor.

4 La comunicació Procés de comunicació La comunicació és un procés actiu, dinàmic, on es produeix un intercanvi entre tots els elements que hi intervenen. La comunicació eficaç es produeix quan el receptor interpreta el missatge en el sentit que pretén l’emissor.

5 Comunicació i informació
La comunicació Comunicació i informació Informació: és el contingut bàsic del missatge. Comunicació: és el procés mitjançant el qual es transmet la informació. Resposta

6 La comunicació Formes de comunicació Verbal No verbal Paraules Gestos Veu Mirada Moviments Etc. Oral Escrita La comunicació no verbal serveix per reforçar la comunicació verbal.

7 Barreres i errors de la comunicació
Les barreres de la comunicació són els obstacles o les interferències que poden alterar la transmissió del missatge, arribant fins i tot a suprimir la comunicació o a filtrar-ne una part. Barreres de la comunicació Físiques Mentals Semàntiques Les barreres de la comunicació poden alterar la transmissió del missatge.

8 Barreres i errors de la comunicació
La qualitat de les comunicacions determinarà que el missatge sigui correctament rebut pel destinatari, però poden aparèixer problemes en el procés que donin lloc a errors que fins i tot canviïn el sentit de la comunicació. Errors de la comunicació Errors en l’emissió Errors en la recepció Errors en la transmissió

9 Barreres i errors de la comunicació
Barreres en la teva comunicació quotidiana


Descargar ppt "1 u n i t a t La comunicació."

Presentaciones similares


Anuncios Google