La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Enllaços i recursos d'Internet

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Enllaços i recursos d'Internet"— Transcripción de la presentación:

1

2 Enllaços i recursos d'Internet

3 ÍNDEX Enllaços de música catalana. Enllaços de música castellana.
Enllaços de música anglesa. Enllaços de música portuguesa. Enllaços de música francesa.

4 ENLLAÇOS DE MÚSICA PORTUGUESA
Tema del site: Músicas Infantis com voi Ciclo: Inicial Idioma: Português Colectânea de Músicas Infantis

5 Letra / Partitura / Musica midi
Letras / Partitura Portugues Temas variados Letra / Partitura Portugues Temas variados Letra / Partitura / Musica midi Letra / musica midi Porutgues

6 ENLLAÇOS DE MÚSICA FRANCESA
Comptines Nivell: cicle inicial Estil: cançons divertides amb animacions Descripció de la web: llistat de cançons per ordre alfabètic, hi trobem la lletra i n’hi ha algunes que es poden escoltar. Estil: contes,cançons i poesia per jugar amb els dits i les mans. Descripció de la web: llistat de cançons per poder jugar amb els més petits.

7 Nivell: totes les edats Estil: canços de temàtiques diverses Descripció de la web: llistat de cançons on ens indica el cicle a què corresponen, no hi ha possibilitat d’escoltar les cançons. Mama Lisa’s World Estil: canços d’arreu del món. Descripció de la web: s’ha d’escollir el país que vols hi allà hi trobem un llistat de cançons on en alguns casos podem escoltar la melodia.

8 Cançons per als infants
ENLLAÇOS DE MÚSICA CATALANA El cançoner Edat: anys Nivell: educació infantil Estil: cançons populars catalanes Veus: monofòniques Descripció de la web: hi ha un llistat de les diferents cançons i a cada una hi ha la lletra amb la melodia Cançons per als infants Edat 0 a 12 anys Nivell: educació infantil i primària Estil: cançons populars catalanes Veus: monofòniques Descripció de la web: hi ha un llistat de les diferents cançons i a cada una hi ha la lletra amb la melodia.

9 Cançons tradicionals catalanes
El cibercançoner Edat : o a 6 anys Nivell: educació infantil Estil: cançons populars catalanes Veus: monofòniques Descripció de la web: hi ha un listat de les diferents cançons i a cada una hi ha la letra amb la melodia corresponent Cançons tradicionals catalanes Edat :0 a 16 Nivell: educació infantil, educació primària i secundaria Estil: cançons populars catalanes Veus: monofòniques Descripció de la web: hi ha un listat de les diferents cançons i a cada una hi ha la letra amb la melodia corresponent

10 Cançons populars europees
Totes les edats Cançons populars de diversos països d’Europa. A més a més del país en si podem trobar cançons de diverses ciutats, províncies, comunitats, regions... Hi trobem la partitura i el text, partitura amb lletra i partitura amb anàlisi formal. Es pot escoltar la cançó.

11 ENLLAÇOS DE MÚSICA CASTELLANA
Canciones infantiles Edat : 3 a 12 anys Nivell: educació infantil i educació primaria Estil: cançons populars castellanes Veus: monofòniques Descripció de la web: hi ha un listat de les diferents cançons i a cada una hi ha la letra però no la melodia El huevo de chocolate Edat: 0 a12 Nivell: educació infantil i primària Estil: cançons populars castellanes Veus: monofòniques Descripció de la web: hi ha un listat de les diferents cançons i a cada una hi ha la letra amb la melodia corresponent.

12 ENLLAÇOS DE MÚSICA ANGLESA
British Council Nivell: easy, no so easy and little kids Estil: cançons divertides amb animacions Descripció de la web: per cada tema a treballar normalment hi ha una cançó. The Teacher’s Guide Nivell: infantil i primària Estil: educatives i de gresca Descpripció: llistat de cançons amb lletra i es poden escolar en midi. Songs for teaching Estil: cançons educatives Descripció: temes diversos i es les cançons es poden escoltar

13 Songs for the Classroom
Nivell: infantil i primària Descripció: en aquesta pàgina es poden trobar cançons sobre temes diversos, es pot escoltar. United Kingdom Nivell: primària Estil: cançons típiques del Regne Unit. Descripció:es pot escoltar i també hi ha la lletra. Top English Teaching Nivell: primària i infantil Estil: cançons divertides per festes concretes. Descripció: es poden trobar cançons sobre nadal, halloween i cançons per a infantil. Hi ha un karaoke i lletra.

14 Géraldine Valentin Inês Frias Joao Rodrigues Ana Gras Míriam Rovira Laura Ripoll Maria Carmen Morales Vanessa Juan Marta Dolcet


Descargar ppt "Enllaços i recursos d'Internet"

Presentaciones similares


Anuncios Google