La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

MÚSICA i CINEMA Sincronitzacions 22 Febrer 2018 Wifi:

Presentaciones similares


Presentación del tema: "MÚSICA i CINEMA Sincronitzacions 22 Febrer 2018 Wifi:"— Transcripción de la presentación:

1 MÚSICA i CINEMA Sincronitzacions 22 Febrer 2018 Wifi:

2 QUE FA LA MÚSICA DINS EL CINEMA.
La música és un llenguatge i contribueix a explicar una història. Les cançons poden tenir diferents funcions dins una pel·lícula: Dinàmica Dramàtica – Emocions Context – Temps, lloc,… Altres usos: humorístics, contrapunts, …

3 QUI DECIDEIX QUINA MÚSICA UTILITZAR.
Pel general, una pel·lícula tindrà una BSO que contribuirà a remarcar, acompanyar i descriure la majoria de les situacions dramàtiques. La necessitat de cançons – l’elecció de cançons – respon a un propòsit addicional del director. Les cançons poden aparèixer en el guió, algun cop en el rodatge, més sovint en el muntatge i de vegades en els primers visionats del pre-muntatge. Les eleccions les fa el director i pot estar assessorat per un director musical – supervisor musical. El productor no pren decisions artístiques, però sí econòmiques.

4 QUAN PRESENTAR MÚSICA. Quan tinguem coneixement del projecte i els detalls que ens permetin seleccionar cançons. Cal documentar-se prèviament sobre les característiques del projecte i el seu contingut. També sobre el treball del/de la director/a. La majoria d’informació la trobarem online i a través de les associacions professionals i la premsa.

5 QUÈ PODEM PRESENTAR. Un nombre molt limitat de cançons, únicament dirigides a un projecte en particular (el qual ja coneixerem). Les cançons haurien de tenir qualitat professional (no demos) i ens hauríem d’assegurar que totes les parts (editors, autors, intèrprets i mànagers) estarien d’acord en una sincronització abans de presentar-les.

6 ON TROBAREM CONTACTES i INFO
Proa (Associació Productors Audiovisuals) IMDB Acadèmia del Cinema Català Els webs dels productors La premsa Catalan Films Ministerio de Cultura – Subvenciones concedidas – Proyectos en rodaje

7 COM PRESENTAR-NOS Preparar la nostra proposta per un projecte
b) Utilitzar un servei digital d’entrega de música (preferiblement una llista que permeti l’streaming o la descàrrega indistintament) c) Carregar únicament mp3 si volem que els nostres arxius es mantinguin en els seus discs durs

8 COM PRESENTAR-NOS META-DADES
d) Utilitzar les meta-dades de cada arxiu mp3 per a incloure tota la informació disponible: tota la info del label copy + dades de contacte + existència de mix instrumental + existència de pistes separades. TAGS: intentem pre-identificar el so de la música (Sona com…). iTunes permet incloure un gran nombre de dades en cada arxiu.

9 COM PRESENTAR-NOS Un breu, educat i directe al gra que inclou un link al contingut. No presentem els artistes, simplement presentem les cançons perquè pensem que encaixen en aquest projecte. Informem que els drets están disponibles a través nostre. Agraïm el temps i avisem que en 15 dies els contactarem per a fer un petit seguiment. Caldrà fer un seguiment subtil i allargat en el temps. Si descarreguen la música, parem el seguiment.

10 QUE VALEN LES LLICÈNCIES.
Valen allò que algú estigui disposat a pagar. Valoreu si esteu disposats a cedir cançons gratuïtament. Opció Step-Deal Opció CERCA DE TU CASA / SMOKING ROOM

11 PAPERWORK i PROMOCIO POSTERIOR
Tingueu preparat tot el paperwork necessari (models de llicències en idiomes) i faciliteu al màxim la gestió documental. Traieu el màxim partit promocional possible a la sincronització. No només a través de les vostres xarxes socials o mitjans de comunicació, sinó utilitzant també els tags de la pel·lícula.

12 sde.icec@gencat.cat www.sde.cultura.gencat.cat
SERVEI DE DESENVOLUPAMENT EMPRESARIAL (SDE) Tel


Descargar ppt "MÚSICA i CINEMA Sincronitzacions 22 Febrer 2018 Wifi:"

Presentaciones similares


Anuncios Google