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Aim: What can affect the rate of enzyme reactions? Que puede afectar la tasa de reacciones enzimáticas?

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Presentación del tema: "Aim: What can affect the rate of enzyme reactions? Que puede afectar la tasa de reacciones enzimáticas?"— Transcripción de la presentación:

1 Aim: What can affect the rate of enzyme reactions? Que puede afectar la tasa de reacciones enzimáticas?

2 What do we mean when we say reaction rate? ¿De qué hablamos cuando hablamos de velocidad de reacción? Another word for reaction rate, is the speed of a reaction. Taza de reaccion y velocidad de reaccion se refieren a lo mismo How can we speed up reactions? Como podemos acelerar las reacciones quimicas? Add Enzymes/ Anadiendo Enzimas

3 How do enzymes work? Como funcionean las enzimas? A + B AB ENZYME AB Enzymes bind to the reactants so the chemical reaction can take place. Las enzimas se unen a los reactivos para que la reacción química puede ocurrir.

4 How can we speed up a chemical reaction even more? ¿Cómo podemos acelerar una reacción química? Increase enzyme concentration (Aumentando la concentracion de enzima) Increase substrate concentration (Aumentando la concentracion de sustrato)

5 As substrate or enzime concentration increases, the reaction rate increases & then Remains the same. Cuando la concentración de sustrato o de enzima aumenta, la velocidad de reacción aumenta inicialmente y despues se estabiliza. A + BAB + H 2 O Enzyme

6 As T increases, enzyme activity increases up to T = ___ and then decreases A medida que la temperatura aumenta, aumenta la actividad enzimática, hasta T = ___ y luego disminuye

7 What is the optimum temperature for this enzyme? Cual es la temperatura optima de esta enzima?

8 What is the optimal Temperature for human enzymes? Cual es la temperatura optima de las enzimas humanas?

9 What is the range at which this enzyme works? A que temperatura funciona una enzima?

10 Why does Enzyme activity begin to decrease after the optimum Temperature? ¿Por qué empieza a disminuir después de la temperatura óptima la actividad enzimática? The enzyme changes shape! La enzima cambia de forma!

11 What is the temperature range at which A, B, C work at? A que temperatura trabajan A y B? At what range are A & B active at the same time? En que temperatura trabajan al mismo tiempo las enzimas A y B? What are their optimum temperatures? Cuales son las temperaturas optimas para A, B y C? At what temperature does B begin to denature? ¿A qué temperatura B comienza a desnaturalizar? A BC

12 What is PH? Que es pH?

13

14 Esta enzyma trabaja mejor entre el pH de______ hasta un pH de________.

15 When is enzyme activity at its greatest? En que pH trabaja mejor esta enzima?

16 What is the optimal pH for human enzymes? Cual es el pH mas optimo?

17 What is the range at which this enzyme works? En que pH trabaja esta enzima?

18 Why does Enzyme activity begin to decrease after the optimum pH? Por que declina la actividad enzimatica si no esta en su pH optimo? DENATURE:Loses shape Se desnaturaliza: pierde su forma

19 Pepsin & Trypsin/ Pepsina & Tripsina Trypsin Pepsin enzymes in our body that help hydrolyze proteins into amino acids. enzimas en nuestro cuerpo que ayudan a hidrolizan las proteínas y separarlas en aminoácidos.

20 pH in stomach is about 2 Are the stomach juices acidic or basic? El ph del estomago es 2. Es basico o acidico?

21 What is the pH range at which A & B work at? En que pH funciona A? B? At what range are they both active? En que pH estan las dos enzimas activas? What are their optimum pH’s? Cuales son los pH’s optimos? Would enzymes A & B be found in the same location in our body? Why? Encontrarias ambas enzimas en el mismo ambiente? Porque ?


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