La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

SANTA ANA EL NOM D’ ANA SIGNIFICA “GRÀCIA”. NO ES PODIA TROBAR UN NOM MÉS ADEQUAT PER A LA MARE DE MARÍA.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "SANTA ANA EL NOM D’ ANA SIGNIFICA “GRÀCIA”. NO ES PODIA TROBAR UN NOM MÉS ADEQUAT PER A LA MARE DE MARÍA."— Transcripción de la presentación:

1 SANTA ANA EL NOM D’ ANA SIGNIFICA “GRÀCIA”. NO ES PODIA TROBAR UN NOM MÉS ADEQUAT PER A LA MARE DE MARÍA.

2 JOAQUIM I ANA VAN VIURE MOLTS ANYS CASATS SENSE TENIR DESCENDÉNCIA. L’ESTERILITAT ERA ALESHORES UNA ESPÈCIE DE MALDICIÓ DEL CEL. ELLS ES VAN PROMETRE QUE SI EL SENYOR ES DIGNAVA A CONCEDIR-LOS ALGUN FRUIT DEL SEU MATRIMONI, EL CONSAGRARIEN AL SANT SERVICI DEL TEMPLE; ANA VA TENIR LA REVELACIÓ DEL FELIÇ NAIXEMENT, QUE VA SER ANUNCIAT A JOAQUIM PELL MINISTERI DE UN ÁNGEL. VAN COMPLIR LA SEUA PROMESA QUAN VA NÀIXER LA VERGE.

3 ANA VA NÀIXER A BETLEM. EL SEU PARE ES DEIA MATÁN I LA SEUA MARE MARÍA. MATÁN I MARÍA VAN TINDRE TRES FILLES: MARÍA (LA MAJOR) SOBÉ (LA MITJANA) I ANA (LA PETITA), MARE DE LA SANTÍSSIMA VERGE.

4 EN AQUESTA IMATGE PODEM VEURE LA VERGE DE JOVENETE AMB UN LLIBRE APRENENT A LLEGIR. AÇÓ FORMA PART DE LES COMPOSICIONS DE LA GENEALOGÍA DE CRIST.

5 AQUESTA IMATGE REPRESENTA L’ABRAÇADA EN LA PORTA DAURADA. L’ABRAÇADA EN LA PORTA DAURADA

6 SANT ANA. MARE DE LA VERGE MARÍA, DONA DE SAN JOAQUÍM. ES REPRESENTA COM UNA DONA D’EDAT MADURA, VESTIDA AMB UNA TÚNICA I UN MANTÓ. EL LLIRI SIMBOLITZA LA PURESA I APAREIX SEMPRE AMB AQUESTA SIGNIFICACIÓ.

7 JOAQUÍM VA ENTREGAR EL SEU ESPERIT ALS VUITANTA ANYS ACOMPANYAT DE LA SEUA ESPOSA I DE LA SANTÍSSIMA VERGE.

8 ANA VA PASSAR ELS ANYS QUE LI QUEDAREN DE VIDA EN L’ORACIÓ. VA MORIR ALS SETANTA- NOU ANYS I LA VAN ENTERRAR JUNT AL SEU MARIT. ANOMENA L’ESGLÉSIA “DOLÇ SOMNI” A LA MORT DE SANT ANA PER A DONAR A ENTENDRE LA TRANQUIL·LITAT AMB LA QUÈ VA EXPIRAR.

9 SANTA ANA ES CELEBRA EL 26 DE JULIOL. EN UN DIA COM AQUEST L’ESPERIT DE SANTA ANA VA ABANDONAR LA PRESÓ DEL COS I VA TORNAR SANTAMENT AL CEL PER A ALEGRAR AMB LA SEUA PRESÉNCIA ALS ÀNGELS I ALS SANTS.


Descargar ppt "SANTA ANA EL NOM D’ ANA SIGNIFICA “GRÀCIA”. NO ES PODIA TROBAR UN NOM MÉS ADEQUAT PER A LA MARE DE MARÍA."

Presentaciones similares


Anuncios Google