La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Santa Catalina C.E.I.P Federico Garcia Sanchiz Eva, Marga,Estefania, Melodie i Anais 6é de primaria.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Santa Catalina C.E.I.P Federico Garcia Sanchiz Eva, Marga,Estefania, Melodie i Anais 6é de primaria."— Transcripción de la presentación:

1

2 Santa Catalina C.E.I.P Federico Garcia Sanchiz Eva, Marga,Estefania, Melodie i Anais 6é de primaria

3 La vida de santa Catalina Nacida en 1347, Catalina (nombre que significa "Pura") era la menor del prolífico hogar de Diego Benincasa. Allí crecía la niña en entendimiento, virtud y santidad. A la edad de cinco o seis años tuvo la primera visión, que la inclinó definitivamente a la vida virtuosa. Cruzaba una calle con su hermano Esteban, cuando vio al Señor rodeado de ángeles, que le sonreía, impartiéndole la bendición.

4 HISTORIA DE SANTA CATALINA Santa catalina era una dona de Egipte. En eixos temps les dones no tenien dret a estudiar. Però ella tots els dies anava a llegir a la biblioteca. Un dia se’n va anar de Egipte per a reptar al rei i als 200 deus mes savis, els va reptar a sabiduria i els va guanyar, convertint a molts d’ells. El rei com havia perdut la volia matar, la va posar en una roda gegant amb punxons però no va morir i aleshores la va matar amb una espasa..

5 Fotos de santa Catalina Esta es l’església de Santa Catalina Interior de l’església de Santa Catalina

6 Al final del tot Esperem que vos haja agradat


Descargar ppt "Santa Catalina C.E.I.P Federico Garcia Sanchiz Eva, Marga,Estefania, Melodie i Anais 6é de primaria."

Presentaciones similares


Anuncios Google