La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Aquí tens alguns consells que Bill Gates recentment va fer durant una conferència en un IES sobre les 11 coses que els estudiants no aprenen a l’escola.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Aquí tens alguns consells que Bill Gates recentment va fer durant una conferència en un IES sobre les 11 coses que els estudiants no aprenen a l’escola."— Transcripción de la presentación:

1 Aquí tens alguns consells que Bill Gates recentment va fer durant una conferència en un IES sobre les 11 coses que els estudiants no aprenen a l’escola.

2 Parla de com la "política educativa de vida fàcil per als joves" ha originat una generació sense concepte de la realitat, I de com aquesta política ha portat a les persones a fallar en les seves vides després de l’escola.

3 Tothom esperava que fes un discurs d’una hora o més, però va parlar
menys de 5 minutos, el van aplaudir més de 10 minuts sense parar, va donar les gràcies i va marxar ràpidament.

4 La vida no és fàcil, acostuma-t’hi
Regla 1 La vida no és fàcil, acostuma-t’hi

5 El món no està preocupat per la teva autoestima.
Regla 2 El món no està preocupat per la teva autoestima. El món espera que facis alguna cosa útil per a ell ABANS de sentir-te bé amb tu mateix.

6 quan surtis de l’escola.
Regla 3 No guanyaràs EUR. al mes quan surtis de l’escola.  No seràs vicepresident d’una empresa, amb cotxe i telèfon a la teva disposició, si abans no has aconseguit comprar el teu propi cotxe i telèfon.

7 Si creus que el teu professor és dur, espera a tenir un Cap.
Regla 4 Si creus que el teu professor és dur, espera a tenir un Cap.  Ell no tindrà pietat amb tu.

8 Els teus avis tenien una paraula diferent per això:
Regla 5 Recollir cartró, o treballar els festius no és ser l’últim en l’escala social.  Els teus avis tenien una paraula diferent per això: En deien oportunitat.

9 Si fracasses, no és culpa dels teus pares.
Regla 6 Si fracasses, no és culpa dels teus pares. Per tant no et lamentis dels seus errors, aprèn-ne.

10 Abans de néixer tu, els teus pares no
Regla 7 Abans de néixer tu, els teus pares no eren tan crítics como ara. Ells s’hi han tornat per pagar les teves despeses, rentar-te la roba i sobretot per sentir-te dir massa sovint que són “ridículs” Per tant, abans de salvar el planeta per a la pròxima generació, volent esmenar els errors de la generació dels teus pares, intenta netejar la teva habitació.

11 Així doncs, encerta a la primera.
Regla 8 L’escola pot haver eliminat la distinció entre vencedors i perdedors, però la vida no es així. En algunes escoles no repeteixes el curs i tens les oportunitats que necessites fins aprovar. Això no s’ assembla de res a la vida real. Si falles, estàs acomiadat, AL CARRER !!! Així doncs, encerta a la primera.

12 La vida no està dividida en trimestres.
Regla 9 La vida no està dividida en trimestres. Tu no tindràs sempre els estius lliures i és poc probable que altres treballadors t’ajudin a complir les feines a la fi de cada període.

13 La televisió NO és la vida real. A la vida real, les persones han de
Regla 10 La televisió NO és la vida real. A la vida real, les persones han de deixar el bar o la discoteca per anar a treballar.

14 Hi ha una gran probabilitat que hagis de treballar PER A un d’ells.
Regla 11 Sigues correcte amb els tronxos (aquells estudiants que tothom jutja com a tontos). Hi ha una gran probabilitat que hagis de treballar PER A un d’ells.

15 Bill Gates. Cap de la major fortuna personal del món, i de Microsoft, la única empresa que va lluitar i vèncer a IBM des de la seva fundació a mitjans del segle XX, l’empresa que va construir el primer Cervell Electrònic del món.

16 Rellegeix, repassa i ensenya’l a tots els que
sincerament penses que poden ser els teus amics, o que mereixen una classe, molt particular, oferta per qui entén de la qüestió ...

17 I si tens la sort de tenir-los a prop
i el coratge per fer-ho, ensenya’l als teus pares i/o als teus fills. 


Descargar ppt "Aquí tens alguns consells que Bill Gates recentment va fer durant una conferència en un IES sobre les 11 coses que els estudiants no aprenen a l’escola."

Presentaciones similares


Anuncios Google