La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Com fer una presentació de diapositives

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Com fer una presentació de diapositives"— Transcripción de la presentación:

1 Com fer una presentació de diapositives
10 consells molt senzills per aconseguir una bona presentació

2 1. LA PRESENTACIÓ ES PREPARA AL FINAL DE TOT
Primer necessites tenir una bona idea Després et cal treballar-la en profunditat Finalment has de plasmar-la en una presentació

3 2. SEGUEIX LA REGLA 10/20/30 Fes servir una mida de font de 30 punts
Fes servir 10 diapositives Explica durant 20 minuts

4 3. UNA IDEA = UNA DIAPOSITIVA
Intenta no excedir-te en la informació que poses a cada diapositiva. N’hi ha prou amb que els oients acabin amb una idea clara en cada diapositiva, un excés d’informació es contraproduent.

5 4. FES SERVIR UNA FONT FÀCILMENT LLEGIBLE
Les millors tipografies per power point son les sans serif. No oblidis escollir una font elegant i coherent amb el tema que has de presentar.

6 5. NO CANVÏIS D’ESTIL Has d’escollir un estil visual que es mantindrà durant tota la presentació. Sigues coherent i la teva presentació semblarà millor treballada. Mantenir el mateix fons Fer servir un sol format No canviar de font Transmet sensació de coherència interna i de feina ben feta!

7 6. FES SERVIR IMATGES DE QUALITAT
Les imatges i gràfics que facis servir han de ser de la millor qualitat possible. Si en fas servir de mala qualitat, els teus oients tindran una pitjor impressió del teu treball.

8 7. NO FACIS SERVIR ANIMACIONS
A menys que sigui indispensable, no facis servir animacions ni transicions. No només pot quedar poc seriós, també pot dificultar la teva presentació.

9 8. NO FACIS SERVIR MÚSICA NI VIDEO
No cal complicar la presentació afegint música ni vídeo, poden no funcionar en el pitjor moment. Tot i així, si es estrictament necessari fer servir vídeo o música, assegura’t de comprovar el seu funcionament abans de fer la presentació.

10 9. FES SERVIR UN FONS QUE NO DISTREGUI
El fons ha d’ajudar a centrar l’atenció en allò que vulguis. Evita fons complicats que dificultin la lectura i que treguin protagonisme al que vols explicar.

11 10. FES SERVIR COLORS APROPIATS
Es recomanable fer servir colors freds pel fons i colors càlids per donar protagonisme al que vulguis. Has de tenir en compte si faràs la presentació en una sala fosca o si hi haurà algun reflex sobre la pantalla.


Descargar ppt "Com fer una presentació de diapositives"

Presentaciones similares


Anuncios Google