La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

EL CURRÍCULUM A TRAVÉS DE LES TIC

Presentaciones similares


Presentación del tema: "EL CURRÍCULUM A TRAVÉS DE LES TIC"— Transcripción de la presentación:

1 EL CURRÍCULUM A TRAVÉS DE LES TIC
Margalida Barceló Vanrell Mª Magdalena Gelabert Molinas Magdalena Vicens Martorell

2 DESTINATARIS El projecte està destinat tant als homes i les dones equatorians/es en edat laboral, i que pretereixin al municipi de Manacor*. El projecte podrà estar disponible per a tot aquell col·lectiu immigrant que requereixi ajuda d’inserció laboral. * Aquest material multimèdia es troba inclòs dins el projecte “Una aposta per a la integració” que pretén la integració social i laboral d’aquest col·lectiu.

3 CONTEXT El projecte es durà a terme en el Centre Cívic de Son Macià a Manacor, dins una aula habilitada amb ordinadors. A Manacor podem trobar un 10,6% d’equatorians, una xifra elevada comparada amb altres municipis.

4 OBJECTIUS Aprendre a realitzar un currículum Vitae i la carta de presentació laboral. Conèixer el maneig bàsic del Microsoft Office Word. Treballar les diferents pautes del currículum i la carta de presentació. Remetre el currículum a través del correu electrònic.

5 CONTINGUTS Coneixement el maneig bàsic del Microsoft Office Word.
Inserció d’imatges i taules. Canvi de font (negreta, subratllat, colors, tipus...). Característiques del text (interlineat, centrat, vinyetes...). Desa del document. 2. Treball de les diferents pautes del currículum i la carta de presentació. Descripció de les parts dels documents. Redacció de la informació. 3. Enviï del currículum a través del correu electrònic. Creació d’una conta Gmail. Pautes d’enviï. Com adjuntar un arxiu.

6 MAPA DE NAVEGACIÓ


Descargar ppt "EL CURRÍCULUM A TRAVÉS DE LES TIC"

Presentaciones similares


Anuncios Google