La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Treball presentat per: Paula Rullán Sergio Torres Aina Iglesias

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Treball presentat per: Paula Rullán Sergio Torres Aina Iglesias"— Transcripción de la presentación:

1 Treball presentat per: Paula Rullán Sergio Torres Aina Iglesias
TECNOLOGIA EDUCATIVA 2 Treball presentat per: Paula Rullán Sergio Torres Aina Iglesias

2 Què farem? Projecte d’Inclusió digital al maneig del Windows 7.
Per ajudar-nos, farem ús de la col·laboració del col·lectiu del Casal de la Gent gran de Can Malet, ubicat a la població de El Masnou, El Maresme, Barcelona.

3 Perquè la col· laboració amb el casal?
La Generalitat de Catalunya conjuntament amb l’Ajuntament de El Masnou els proporciona instal·lacions on exercir cursos de formació d’informàtica bàsica. El casal disposa d’una pagina web que presentem a continuació: per conèixer el casal i les activitats que s’estan portant a terme.

4 Per a qui va destinat? Va dirigit al sector de la tercera edat, concretament a persones majors de 55 anys.

5 OBJECTIUS ESPECÍFICS:
OBJECTIUS GENERALS: Dissenyar, planificar, desenvolupar i executar o implementar un tutorial multimèdia interactiu. OBJECTIUS ESPECÍFICS: Estimular el procés d’aprenentatge. Adquirir el coneixement d’una forma divertida, dinàmica i autodidacte.

6 Continguts Introducció a Windows 7 El sistema operatiu
El teclat, mous o “ratolí” L’Escriptori. El menú d’inici El panel dret del menú d’inici. La barra de tasques. L’Àrea de notificació. Les finestres Els icones i els accés directes, com organitzar els icones a l’escriptori... L’Explorador de Windows, la finestra de l’explorador. La paperera de reciclatge. Personalitzar l’escriptori El protector de pantalla Els accessoris: calculadora, els jocs, etc. Els gatgets Agregar i desinstal·lar programes. Instal·lar actualitzacions de Windows El desfragmentador de disc. Restaurar el sistema i crear un punt de restauració.

7 Metodologia: Creació d’un tutorial amb el programa eXe.
Manipulació i muntatge de imatges utilitzant el programa Gimp. Captures de video amb el Jing. I les captures de pantalla amb el Paint.

8 Aspectes a tenir en compte:
S’haurà de cercar la màxima clarinat del que s’explica ja que hem de tenir en compte dues problemàtiques: 1) Afronta la inclusió digital. 2) que està destinat per a gent de 3ª edat (col·lectiu que no sol estar proper a les noves tecnologies).

9 Aspectes a tenir en compte:
Es farà molt d’ús de recursos com imatges o vídeos on primer es pugui veure cada cosa detalladament. Que sigui entretingut i de caràcter lúdic. Que sigui molta varietat de temes perquè la persona pugui escollir aprendre això que més li costi o aprofundir en allò que li agradi.

10 Autoavaluació: El multimèdia disposarà d’un apartat d’autoavaluació perquè l’usuari sàpiga si ha assolit els coneixements dels continguts. Pregunta-resposta Encertar paraules clau Etc.

11 Això es to-to-tooot amics
GRÀCIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ!!!


Descargar ppt "Treball presentat per: Paula Rullán Sergio Torres Aina Iglesias"

Presentaciones similares


Anuncios Google