La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

RSC. Responsabilitat Social Corporativa

Presentaciones similares


Presentación del tema: "RSC. Responsabilitat Social Corporativa"— Transcripción de la presentación:

1 RSC. Responsabilitat Social Corporativa

2 Què significa RSC Eina que serveix per minorar l'impacte negatiu de les empreses en general i de les multinacionals en particular, sobre els drets socials, laborals, el medi ambient i en definitiva, sobre els Drets Humans. Les grans àrees temàtiques que abasta la RSC: l'econòmica, la social i la mediambiental. No obstant això si alguna cosa caracteritza la RSC és el seu caràcter pluridimensional que afecta diferents àmbits de la gestió de l'empresa: · drets humans · pràctiques de treball i ocupació · protecció de la salut · qüestions mediambientals · lluita contra el frau i la corrupció · interessos dels consumidors

3 RSC: Responsabilidad Social Corporativa

4 Com funcionarà la Comissió de RSC
Cada any col·laborarem en un projecte que escolliran les sòcies. Al Novembre totes les sòcies que ho desitgin podràn presentar un projecte i al Desembre es faràn votacions mitjançant una enquesta. El projecte escollit serà el que es treballarà a partir del Gener del següent any. Mail:

5 Les aportacions Les aportacions econòmiques es podran deduir fiscalment: Si es una societat fins un 35% en el impost de societats, amb un límit del 10% de la base imponible. Si ets autònom fins un 25% de l’IRPF .

6 Fundació Vicenç Ferrer

7

8

9 Actuacions El programa de desenvolupament integral de la FVF beneficia un total de persones. En l'actualitat, la FVF treballa en pobles, situats en dos estats i 6 districtes

10

11 Projecte 2016

12

13

14 Lluita per la igualtat de gènere
Incrementar el nivell socioeconòmic de les dones. Promoure l'accés a l'educació de dones i nenes. Assegurar l'accés de les dones a una formació professional i vocacional per generar oportunitats d'ocupació. Lluitar contra la violència cap a les dones. Fer visible el paper de les dones índies com a motor de canvi i transformació social.

15

16

17 Projecte: De dona a dona
Es treballa per aconseguir que cadascuna de les dones de les comunitats i castes més desfavorides d'Anantapur aconsegueixi tenir una oportunitat real de tirar endavant. Ja ha ajudat a milers de dones en perill d'exclusió a refer les seves vides, ja que un cop empoderades actuen com multiplicadores: donen suport a altres dones i aporten més estabilitat a l'economia de les seves famílies.

18

19 La nostra aportació Recaptar diners per apadrinar a una emprenedora de la Fundació, 10€ per sòcia. ES  (CCC: ) concepte Colaboración Dona’t un Impuls Sopar del dia 1 obert a sòcies i no sòcies. Sorteig sorpresa el dia del sopar. Es podrà participar comprant les butlletes.

20

21 El Viatge Hi ha la possibilitat de viatjar per conèixer la Fundació i el projecte. La Fundació Vicens Ferrer ens conviden pensió completa 4 dies 3 nits. Les dates són cap finals de Setembre. El cost del bitllet entre uns €, tases incloses.

22

23

24

25


Descargar ppt "RSC. Responsabilitat Social Corporativa"

Presentaciones similares


Anuncios Google