La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Programa REMI RESIDÈNCIA TORIBI DURAN Castelló D’Empúries (GIRONA)

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Programa REMI RESIDÈNCIA TORIBI DURAN Castelló D’Empúries (GIRONA)"— Transcripción de la presentación:

1 Programa REMI RESIDÈNCIA TORIBI DURAN Castelló D’Empúries (GIRONA)
És una iniciativa i creació de la Fundació Salut i Envelliment (FSiE) de la Universitat Autònoma de Barcelona. L’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) participa com a soci col·laborador del seu pla de desenvolupament i difusió a Catalunya. A més, compta amb el suport de la Fundació Bancària “la Caixa” a través de la convocatòria de Promoció de l’autonomia i atenció a l’envelliment, a la discapacitat i a la dependència 2016.

2

3 1. Presentació Tipus servei: col.laborador. 124 places
Residència: 120 places de les quals 103 són públiques i 17 privades. Centre de Dia: 2 places públiques i 2 privades. Entorn rural. Tipologia d’usuari: Majoritàriament persones amb deteriorament cognitiu. Treballem amb ACP des del mes de Juny. Data inici programa REMI: 28 de Setembre. A dia d’avui portem 8 sessions de REMI-CENTRE i 1 CAFÉ-REMI.

4 2. Experiència La nostra experiència com a facilitadores del grup està essent molt enriquidora i gratificant . Cada nova sessió estem aprenent aspectes del passat que desconeixíem ( Ex: sereno dels pobles, estrenes de Nadal...). En l’àmbit emocional ens sentim recompensades, ja que quan finalitzem el grup estan desitjosos de fer un altra trobada. Fins ara hem fet 1 CAFÈ-REMI, però no ha estat possible participació de cap familiar. Estem treballant per aconseguir-ho a les dues properes.

5 3. Conclusions Creiem que ha estat una bona eina per a treballar la Reminiscència, i el nostre objectiu seria incloure un grup d’aquestes característiques en el nostre programa anual d’activitats. Creiem que el programa empodera als diferents participants en l’àmbit individual, i ha fomentat la tolerància i la cohesió entre ells. Ho recomanem com a eina de treball. Estem fent un Collage Col·lectiu en el qual exposem tant fotografies com un recull de frases significatives de les diferents sessions. Ex: “Jo d’ençà que vinc aquí, somio en positiu”.


Descargar ppt "Programa REMI RESIDÈNCIA TORIBI DURAN Castelló D’Empúries (GIRONA)"

Presentaciones similares


Anuncios Google