La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Premi Innovació Lear Propostes Projectes Final Carrera Març 2010

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Premi Innovació Lear Propostes Projectes Final Carrera Març 2010"— Transcripción de la presentación:

1 Premi Innovació Lear Propostes Projectes Final Carrera 2010-2011 Març 2010

2 V PREMI LEAR A LA INNOVACIÓ TECNOLÒGICA
Propostes Projectes Final Carrera Premi Lear URV-UPC Conveni per a la realització del PFC a LEAR Corp. – Valls V PREMI LEAR A LA INNOVACIÓ TECNOLÒGICA convocat a través de la Fundació Ciutat de Valls OBJECTIUS: LEAR Corp. ofereix quatre places per a la realització del PFC a alumnes d’Enginyeria de les escoles d’enginyeria de Catalunya. Cada any s’adjudica un premi de € en reconeixement al millor PFC dels quatre realitzats CARACTERÍSTIQUES: La temàtica dels PFC a desenvolupar, estarà relacionada amb la innovació tecnològica en el sistema elèctric -electrònic de l’automòbil. El criteri de selecció dels alumnes es farà en funció de la temàtica del PFC i de la seva trajectòria universitària. Com a formació complementària al PFC, els estudiants s’integraran dins els equips de treball del Centre Tecnològic Europeu. Per aquest motiu LEAR Corp. formalitzarà una estada en pràctiques remunerades per un màxim de 600 hores a realitzar en les mateixes instal·lacions del Centre Tecnològic Europeu de Valls (Tarragona). El PFC es supervisarà conjuntament entre la universitat i l’empresa.

3 Propostes Projectes Final Carrera Premi Lear URV-UPC 2010-2011
Electrònica de potència Convertidor configurable per aplicacions domèstiques (portàtils, PDA’s, GSM, ...) Convertidor bidireccional 12/24 Estudi i prototipatge d’un convertidor controlat digitalment (DSP) Control i Sensat de Corrent i Tensió amb alta tensió Concepte i desenvolupament d’un sistema de carrega inductiva per bateries d’alta tensió. Simulació del sistema de control digital per a un convertidor LLC Simulació del sistema de control digital per a un rectificador trifàsic Vienna. Disseny i simulació d’un convertidor AC/DC Vac/14Vdc "stand-alone" Disseny i simulació d’un mesurador de precisió de freqüència de xarxa en entorns d’automoció (49,001-60,999Hz) Energy Management Sistema gestió d’energia amb control distribuït Energy harvesting. Desenvolupament de control nous dispositius per recuperar energia de diferents fonts ( calor , vibració , solar …etc ) i poder integrar en productes Lear com JB/SJB .... Sistema de monitorització de bateries per observació del seu espectre Desenvolupament i validació nous algoritmes de monitorització de bateries (acceptació de càrrega, ... )

4 Propostes Projectes Final Carrera Premi Lear URV-UPC 2010-2011
Arquitectures / Nous components Sistema centralitzat de protecció contra load dump i inversió de polaritat Sistema de detecció de pèrdua d’aïllament galvànic en el bus d’alta tensió d’un HEV Comunicacions internes / externes Sistema de comunicacions via PLC amb la xarxa elèctrica del vehicle Sistema de comunicació wireless intra-PCB per salvar interfícies d'aïllament galvànic. Implementació de driver de comunicació wireless amb capacitat P2P i broadcasting. Interfície wireless per serveis telemàtics de comunicació vehicle-external charger. ( WIFI, Zigbee , ...)


Descargar ppt "Premi Innovació Lear Propostes Projectes Final Carrera Març 2010"

Presentaciones similares


Anuncios Google