La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Noms: Laura ML i Hannan Grup i nivell:6è B Escola: CEIP Anselm Clavé.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Noms: Laura ML i Hannan Grup i nivell:6è B Escola: CEIP Anselm Clavé."— Transcripción de la presentación:

1 Noms: Laura ML i Hannan Grup i nivell:6è B Escola: CEIP Anselm Clavé

2 Per què necessitem l'aigua per viure? El nostre cos és aproximadament, un 75% aigua per viure i hem de beure més aigua perque la que tenim l´expulsem amb el pipi quan suem o plorem.

3 Quins són els estats de l'aigua? ● En qualsevol estat en què es trobi l'aigua, sempre està formada per les mateixes molècules, és a dir, sempre és aigua. L'aigua, com totes les substàncies químiques, es pot presentar en tres estats: en forma líquida, que és la que s'anomena aigua, l'estat sòlid, al qual s'anomena gel i l'aigua gas, al qual s'anomena vapor d'aigua.

4 On podem trobar aigua? Com està repartida al planeta Terra? L´aigua la podem trobar a les muntanyes, a les fonts, als llags, als rius... La mayor parte del agua fresca de la Tierra se guarda dentro de ésta, más que la que se encuentra disponible en los lagos y ríos. Más de 2,000,000 millas cúbicas de agua fresca permanecen en la Tierra, la mayor parte se encuentra a milla y media de la superficie. En contraste con las 60,000 millas cúbicas de agua que permanecen como agua fresca en lagos, mares tierra adentro,\ y ríos. Pero si usted realmente quiere encontrar agua fresca, la mayor parte se encuentra depositada en las 7,000,000 millas cúbicas de agua que se encuentran en los glaciares y capas de hielo, principalmente en la región polar y en Groenlandia. lagosríos glaciares y capas de hielo

5 Consumim aigua: Deixant l’aixeta oberta mentre ens ensabonem, Rentar sobint el cotxe.

6 Podem estalviar aigua de les següents maneres: Dutxar-nos en comptes de banyar-nos, No rentar tant el cotxe, No deixar l’aixeta oberta mentre ens ensabonem.


Descargar ppt "Noms: Laura ML i Hannan Grup i nivell:6è B Escola: CEIP Anselm Clavé."

Presentaciones similares


Anuncios Google