La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

T.6: Materials metàl·lics.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "T.6: Materials metàl·lics."— Transcripción de la presentación:

1 T.6: Materials metàl·lics.
DETECNO T.6: Materials metàl·lics. Introducció: Escriu unes paraules de la pàg. 125

2 1.- Els metalls i les seues propietats.
DETECNO 1.- Els metalls i les seues propietats. Borra aquest text i escriu unes paraules de la pàg. 126 i busca una imatge d'alguna de les propietats dels metalls.

3 1.2.- Obtenció dels metalls.
DETECNO 1.2.- Obtenció dels metalls. Borra aquest text i escriu unes paraules de la pàg. 127 i busca una imatge d'alguna mina de cel obert.

4 DETECNO 1.3.- Tipus de metalls. Borra aquest text i escriu unes paraules teues que expliquen el que posa a la pàg. 127 i busca una imatge de metalls fèrrics i un altra de metalls no fèrrics. Metalls fèrrics: Borra aquest text i escriu unes paraules teues que expliquen el que posa a la pàg. 127 i busca una imatge de metalls fèrrics i un altra de metalls no fèrrics. Metalls NO fèrrics:

5 DETECNO 2.- Metalls Fèrrics. Borra aquest text i escriu unes paraules teues que expliquen el que posa a la pàg. 128 i busca una imatge del mineral de Ferro.

6 DETECNO 2.1- El Ferro i l'Acer. Borra aquest text i escriu unes paraules de la pàg. 128 i busca una imatge d'algun material de Ferro i una d'un material d'Acer.

7 2.2- Procés d'obtenció de l'acer.
DETECNO 2.2- Procés d'obtenció de l'acer. Borra aquest text i escriu unes paraules de la pàg. 129 i busca una imatge de l'alt forn.

8 DETECNO 2.3-Fosa. Borra aquest text i escriu unes paraules de la pàg. 129 i busca una imatge de l'alt forn.

9 3.- Metalls NO Fèrrics. Metalls pesnts
DETECNO 3.- Metalls NO Fèrrics. Metalls pesnts Coure (Cu) Borra aquest text i escriu unes paraules teues que expliquen el que posa a la pàg. 130 i busca una imatge d'algun objecte de coure. Llautó = ( ) Borra aquest text i escriu unes paraules teues que expliquen el que posa a la pàg. 130 i busca una imatge d'algun objecte de Llautó. Bronze = ( ) Borra aquest text i escriu unes paraules teues que expliquen el que posa a la pàg. 130 i busca una imatge d'algun objecte de Bronze.

10 3.2- Metalls lleugers i ultralleugers
DETECNO 3.2- Metalls lleugers i ultralleugers Alumini (Al) Borra aquest text i escriu unes paraules teues que expliquen el que posa a la pàg. 131 i busca una imatge d'algun objecte d'alumini. Titani (Ti) Borra aquest text i escriu unes paraules teues que expliquen el que posa a la pàg. 131 i busca una imatge d'algun objecte de Titani. Magnesi (Mg) Borra aquest text i escriu unes paraules teues que expliquen el que posa a la pàg. 131 i busca una imatge d'algun objecte de Magnesi.

11 4.- Tècniques de conformació. 4.1.Deformació
DETECNO 4.- Tècniques de conformació Deformació Laminatge Borra aquest text i escriu unes paraules teues que expliquen el que posa a la pàg. 132 i busca una imatge de la tècnica de laminatge Forja Borra aquest text i escriu unes paraules teues que expliquen el que posa a la pàg. 132 i busca una imatge de la tècnica de forja Estampació Borra aquest text i escriu unes paraules teues que expliquen el que posa a la pàg. 132 i busca una imatge de la tècnica d'estampació

12 4.- Tècniques de conformació. 4.1.Deformació
DETECNO 4.- Tècniques de conformació Deformació Embotició Borra aquest text i escriu unes paraules teues que expliquen el que posa a la pàg. 132 i busca una imatge de la tècnica d'embotició Doblegament Borra aquest text i escriu unes paraules teues que expliquen el que posa a la pàg. 132 i busca una imatge de la tècnica de doblegament Trefilatge Borra aquest text i escriu unes paraules teues que expliquen el que posa a la pàg. 132 i busca una imatge de la tècnica de trefilatge

13 4.2- Metal·lúrgia de pólvores.
DETECNO 4.2- Metal·lúrgia de pólvores. Borra aquest text i escriu unes paraules de la pàg. 133 i busca una imatge de la pólvora o els seus efectes. 1. 2. 3. 4. 5.

14 DETECNO 4.3- Emmotllament . Borra aquest text i escriu unes paraules de la pàg. 133 i busca una imatge dels motlles. 1. 2. 3. 4.


Descargar ppt "T.6: Materials metàl·lics."

Presentaciones similares


Anuncios Google