La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Drets Socials.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Drets Socials."— Transcripción de la presentación:

1 Drets Socials

2 La relació entre els serveis públics i els drets socials
žAlguns drets socials, com la educació i la sanitat, si no fossin públics moltes persones no podrien accedir a ells i per això la majoria d’aquestos són públics.

3 Conseqüències de la vulneració dels drets socials
žAlguns serveis són massa cars per algunes persones i no poden accedir-ne i si accedeixen, s’arruïnen i necessiten algun tipus d’ajuda econòmica. Això provoca jornades laborals inhumanes.

4 Les polítiques d’austeritat
žLes polítiques d’austeritat aconsegueixen l’efecte contrari a l’esperar. Els polítics diuen que les retallades són per a una vida millor però només perjudiquen a més persones de les que ajuden, que són uns pocs rics, com per exemple els banquers

5 Invertir en serveis públics
žSi les persones més adinerades participessin en els serveis públics, les persones amb menys diners tendrien un accés més fàcil.

6 Privatització de serveis
žLa privatització de serveis perjudiquen a les persones que no poden accedir i aquestes es queden sense medicaments i es queden sense poder accedir a la educació. Això provoca que les pròximes generacions tampoc puguin i es faci un cicle.

7 El Tribunal de l’ONU resol que Sèrbia i Croàcia no van cometre genocidi
El Tribunal Internacional de Justícia de l'ONU ha resolt aquest dimarts que ni Sèrbia ni Croàcia van cometre genocidi durant la guerra dels Balcans, en un cas que enfronta els dos països que s'acusen mútuament del pitjor dels crims. El dictamen inclou totes dues demandes, i els jutges han posat fi així a una disputa legal que entorpeix el difícil procés de reconciliació entre les dues nacions. El 2007, es va qualificar de genocidi només la mort de homes musulmans a Srebrenica (1995), a les mans de les tropes sèrbies. Tot i que no va atribuir els fets a l'Estat serbi, sí que va dictaminar que aquest havia violat la legislació internacional per no prevenir la matança.

8 Video

9 Treball realitzat per:
Dani Capuz Luis Orús Joel Romia


Descargar ppt "Drets Socials."

Presentaciones similares


Anuncios Google