La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

CEIP Marià Galí Guix Preinscripció 2007-08.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "CEIP Marià Galí Guix Preinscripció 2007-08."— Transcripción de la presentación:

1 CEIP Marià Galí Guix Preinscripció

2 Escola Pública Titularitat del Departament d’Educació
Gestió a través del Consell Escolar: Directora: Maribel Morera Cap d’Estudis: Asunción Muriana Secretària amb veu i sense vot: Teresa Cucurull 6 mestres 6 pares/mares 1 representant del personal d’administració i serveis 1 representant de l’Ajuntament

3 Etapes escolars Educació Infantil 3-6 anys P3 P4 P5 Educació Primària
C. Inicial 1r 2n C. Mitjà 3r 4t C. Superior

4 Horaris i activitats

5 Recursos humans 30 mestres (18 grups + aula d’acollida)
8 mestres d’infantil 14 mestres de primària 2 especialistes d’anglès 2 especialistes d’educació física 1 especialista de música 1 especialista d’educació especial 1 especialista d’audició i llenguatge 1 tutor per a l’aula d’acollida

6 Altres recursos humans
Psicopedagog de l’EAP (Equip d’Assessorament Psicopedagògic) Logopeda Assessora LICS (Llengua i cohesió social) Serveis Socials

7 Organització pedagògica
Desdoblament de grups: Psicomotricitat (Ed. Infantil) Informàtica (Ed. Infantil i Primària) Racons i tallers (Ed. Infantil) Reforç a l’aula o fora d’ella en petits grups: Plàstica (Ed. Infantil) Llenguatge (Ed. Infantil i Primària) Matemàtiques (Primària)

8 Activitats complementàries
Es fan un seguit de sortides i activitats amb contingut pedagògic per complementar el treball a l’aula. La participació és obligatòria. Suposen una despesa addicional per a família, variable en funció del lloc i l’activitat a realitzar.

9 Equipaments Aula de psicomotricitat Aula de racons Aula d’audiovisuals
Aula d’acollida Aula d’informàtica Aula d’anglès amb dotació audiovisual Aules d’educació especial Biblioteca (aula de religió) Aula de ciències amb TIC Gimnàs i pistes esportives exteriors Pati diferenciat per a les 2 etapes: Infantil i Primària Menjador

10 Psicomotricitat

11 Racons de Joc Simbòlic

12 Pati d’Educació Infantil

13 Recursos TIC Una aula d’informàtica amb 16 ordinadors
Una aula de ciències amb 8 ordinadors. Tres aules ordinàries amb kit d’internet. Dotació de 8 ordinadors portàtils per a infantil i C. Inicial. 2/3 ordinadors a cada aula ordinària

14 Recursos econòmics del centre
Del Departament d’Educació: Aportació anual pel funcionament del centre. Mobiliari De l’Ajuntament: Manteniment de l’edifici Ajuts per l’escolarització d’alumnat amb dificultats a través de l’IMSS. De l’AMPA. Aportacions diverses (realització de festes, edició de la revista...). Quota anual per família: 25€.

15 Ajuts per a les famílies
Del Departament d’Educació: - Ajuts per a l’adquisició de llibres i materials (primària) Del Consell Comarcal: - Ajuts pel servei de menjador - Ajuts individuals per transport.

16 Socialització de material
Per a l’alumnat de P3 a 2n L’alumnat no ha de portar cap tipus de material: es compra amb la quota de material de 50€/any Per a l’alumnat de 3r a 6è L’alumnat ha de dur un estoig i la carpeta classificadora. La resta de material es compra amb la quota de material de 40€/any.

17 Socialització de llibres de text Per a l’alumnat de 3r a 6è
Condicions: Pagar una quota d’entrada de 70€ o de manteniment de 20€ (els cursos successius). Folrar els llibres amb el folre que facilita l’escola i tenir-ne especial cura. Deixar els llibres a l’escola al juny. Pagar 10€ per cada llibre que es perdi o deteriori pel mal ús.

18 Resum de la normativa L’assistència a l’escola és obligatòria. En cas d’haver de faltar, cal presentar la justificació escrita per part del metge o dels pares. Uniforme escolar: Bata: la bata és obligatòria durant tota l’escolaritat. Xandall: el xandall és la prenda de vestir que cal portar quan es fa E. Física i sempre que es fa una activitat fora de l’escola. Cal respectar els models de l’escola.

19 Resum de la normativa A l’escola no s’administra cap tipus de medicament (ni tan sols aspirina) si no hi ha la prescripció del metge on s’indiqui la quantitat, horari, etc. En cas de malaltia i/o accident, és la família l’encarregada de dur els nens al metge. Per seguretat, cal evitar les tomes de medicaments dins l’horari escolar.

20 Participació dels pares i mares
Assegurar que els nens i nenes porten el material escolar necessari, la bata i resta de roba nets i planxats, l’agenda signada, els deures fets, etc. Procurar una alimentació sana i equilibrada, evitant les llaminadures (està prohibit el seu consum a l’escola). Assistir a les reunions a les que siguin convocats. A l’escola no és permès portar mòbils ni aparells elecrònics tipus game-boy, MP3, etc.

21 Altres activitats Coordinació amb l’escola bressol Espígol i els IES de la zona. Tertúlies per a mares i pares.

22 Podeu visitar la nostra pàgina web:


Descargar ppt "CEIP Marià Galí Guix Preinscripció 2007-08."

Presentaciones similares


Anuncios Google