La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

ATHLONE 2016 Joan d’Àustria

Presentaciones similares


Presentación del tema: "ATHLONE 2016 Joan d’Àustria"— Transcripción de la presentación:

1 ATHLONE 2016 Joan d’Àustria

2 Però és imprescindible
Un curs d’anglès a l’estranger ofereix als vostres fills una gran experiència personal i lingüística. Però és imprescindible Un esforç d’adaptació i respecte vers altres països, la seva gent i la seva cultura.

3 DESTÍ: ATHLONE Ciutat d’uns habitants.  Centre Irlanda

4 ALLOTJAMENT: Famílies
Allotjament en famílies en pensió completa. La pensió completa inclou des del sopar del primer dia fins al dinar de l'últim dia, amb pícnics per dinar. Distribució de 2 a 3 estudiants per família.

5 ATHLONE - Joan d'Àustria- 2016
PROGRAMA TIPUS ATHLONE - Joan d'Àustria- 2016 2016 Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday 08h00 Flight AERLINGUS EI563   BCNDUB    transfer Breakfast 08h30 Meeting Point Morning Dublin Project with Irish Students Visit Galway Bowling lunch 14h00 Lunch Get to Know Athlone Photo competition with Irish Students Athenry Castle and Museum Transfer + flight AERLINGUS EI 564   DUBBCN     Afternoon Meet host families 18h-18h30 Evening Dinner

6 VISITES CULTURALS ATHLONE
Treasure hunt pel centre d’Athlone, per descobrir alguns dels secrets i dades més curioses. Visita del castell

7 VISITES CULTURALS EXCURSIÓ a DUBLIN
Passa el dia en la capital, Dublin. Una ciutat amb molt d’encant i oferta cultural.

8 Projecte d’anglès Elaboració d’un projecte amb joves irlandesos d’edat similar. Èmfasis en el llenguatge oral. Temes de cultura general com tradicions, esports, menjar, música, hobbies…

9 Altres activitats Photo competition
Una divertida activitat que es desenvolupa per Athlone en petits grups juntament amb els joves Irlandesos per tal de fomentar la interacció .

10 EXCURSIÓ de mig dia a Galway
VISITES CULTURALS EXCURSIÓ de mig dia a Galway És una ciutat petita, però molt viva. Antigament era una ciutat de pescadors i ara és una ciutat moderna, jove i universitària situada molt a prop d'alguns dels paratges naturals més bells d'Irlanda.

11 ATHENRY HERITAGE CENTRE
VISITES CULTURALS ATHENRY HERITAGE CENTRE Descobreix la ciutat medieval més ben conservada d’Irlanda vestit amb roba medieval i posa a prova la teva habilitat amb l’arc.

12 VISITES CULTURALS BOWLING

13 DOCUMENTACIÓ NECESSARIA PER VIATJAR A L’ESTRANGER
 PASSAPORT A NOM DE L’ESTUDIANT *No es vàlid el permís patern. TARGETA SANITÀRIA EUROPEA - S’ha de sol·licitar al Centre d’Atenció i Informació de d'Institut de la Seguretat Social (CAISS) - El porta l’alumne. No cal enviar copia a les nostres oficines. VISAT (Alumnes extra comunitaris)

14 EQUIPATGE, ROBA i POCKET-MONEY
EQUIPATGE Tan reduït com sigui possible. Facturació maleta fins a 20KG. Maletes amb rodes o motxilles per a una major comoditat i identificades correctament DES DE CASA amb el nom, domicili i telèfon No poseu res de valor a la maleta: ni lents de contacte, ni telèfons mòbils, ni carregadors per al mòbil, ni joies, diners o documentació, etc. Adaptador ROBA Tenir present el clima del país. Portar roba còmoda i d’abric. Un impermeable sempre pot ésser d’utilitat! POCKET-MONEY (diners de butxaca) Tot inclòs Diners € per capricis

15 EDUCACIÓ Intenteu donar un cop de mà a la família fent petites tasques (ajudar a parar taula, deixar el bany net tal i com agrada trobar-lo, endreçar l’habitació, fer el llit...). Utilitzeu sempre les expressions lingüístiques més formals de la llengua: PLEASE i THANK YOU Quan estigueu veient la televisió amb la família o amb altres companys eviteu canviar de canal sense consultar-ho abans. A l’hora de caminar pel carrer recordeu-vos de fer cua a tots els llocs públics i no intenteu “colar-vos”. Cal respectar les creences, hàbits i religions diferents a les vostres. Respectar les normes de l’escola també durant el viatge.

16 MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ. PREGUNTES?


Descargar ppt "ATHLONE 2016 Joan d’Àustria"

Presentaciones similares


Anuncios Google