Descargar la presentación
La descarga está en progreso. Por favor, espere
1
CUINA DE TARDOR
2
REMENAT DE BOLETS I ESPÀRRECS
XEF: MARC AGUILAR VILÀ
3
INGREDIENTS 2 o 3 cebes 1Kg de rovellons o barreja de bolets
Un manat d’espàrrecs verds All Julivert Un got de vi blanc o cava Sal Pebre
4
PREPARACIÓ Abans de començar a cuinar ens hem de rentar bé les mans.
5
Es tallen a trocets petits les cebes i es posen a la paella amb una mica d’oli.
6
S’afegeix els bolets ben nets i tallats al gust amb els espàrrecs.
7
Quan estigui tot una mica rossejat s’afegeix el got de vi o cava, l’all tallat petit I el julivert.
8
Es tira sal i pebre amb moderació.
Quan el vi o cava s’ha evaporat ja està a punt per treure del foc. Es pot servir com a acompanyament o bé com a primer plat.
9
Cal presentar-ho bé perquè així sembla més bo i tot.
10
your text BON PROFIT!!!
Presentaciones similares
© 2025 SlidePlayer.es Inc.
All rights reserved.