La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

CUINA DE TARDOR.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "CUINA DE TARDOR."— Transcripción de la presentación:

1 CUINA DE TARDOR

2 REMENAT DE BOLETS I ESPÀRRECS
XEF: MARC AGUILAR VILÀ

3 INGREDIENTS 2 o 3 cebes 1Kg de rovellons o barreja de bolets
Un manat d’espàrrecs verds All Julivert Un got de vi blanc o cava Sal Pebre

4 PREPARACIÓ Abans de començar a cuinar ens hem de rentar bé les mans.

5 Es tallen a trocets petits les cebes i es posen a la paella amb una mica d’oli.

6 S’afegeix els bolets ben nets i tallats al gust amb els espàrrecs.

7 Quan estigui tot una mica rossejat s’afegeix el got de vi o cava, l’all tallat petit I el julivert.

8 Es tira sal i pebre amb moderació.
Quan el vi o cava s’ha evaporat ja està a punt per treure del foc. Es pot servir com a acompanyament o bé com a primer plat.

9 Cal presentar-ho bé perquè així sembla més bo i tot.

10 your text BON PROFIT!!!


Descargar ppt "CUINA DE TARDOR."

Presentaciones similares


Anuncios Google