La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

SEGUIU EL RITME, APUJEU EL VOLUM

Presentaciones similares


Presentación del tema: "SEGUIU EL RITME, APUJEU EL VOLUM"— Transcripción de la presentación:

1 SEGUIU EL RITME, APUJEU EL VOLUM
  "A Viure Millor" SEGUIU EL RITME, APUJEU EL VOLUM  Avanç automàtic

2                          "Viu Millor"

3 Fes com els ocells: comença el dia cantant
Fes com els ocells: comença el dia cantant.   La música és aliment per a l’esperit.   Canta qualsevol cosa,  canta desafinant,  però canta!!!

4 Cantar dilata els pulmons i obre l’ ànima per a tot allò que és bo
Cantar dilata els pulmons i obre l’ ànima per a tot allò que és bo.   Si insisteixes en no cantar, al menys escolta molta música i deixat portar per ella.

5 Riu-te’n de tu mateix. És el començament per a ser feliç
Riu-te’n de tu mateix.   És el començament per a ser feliç!     Riu francament per que tothom es pugui contagiar de la teva alegria.

6 No et deixis abatre pels problemes
No et deixis abatre pels problemes.   Si  tractes de convèncer-te que estàs bé, acabaràs convençut que realment ho estàs, i quan menys t’ho pensis t’aniràs sentint realment bé.

7 El bon humor, així com el mal humor, s’encomanen.   Quin dels dos triaràs? 

8 Si estàs de bon humor, les persones al teu voltant també ho estaran i ho necessiten, com tu.   Llegeix llibres, llegeix poesia; la poesia es l’art de calmar l’ànima.

9 Llegeix novel·les, histories d’amor, tot allò que faci reviure els teus sentiments.   Camina, corre, salta...  El pes del cap es molt gran,  anivella’l amb alguna cosa!   I et  sentiràs millor,  més animat, més jove.

10 Encara les teves obligacions amb satisfacció
Encara les teves obligacions amb satisfacció. Es meravellós gaudir d’allò que es fa.   Posa amor en tot allò que està al teu abast.   Quan et proposis  fer alguna cosa, posa-t’hi de cap!

11 ¡¡No deixis escapar les oportunitats, no tornen
¡¡No deixis escapar les oportunitats, no tornen!!   No hi ha cap barrera infranquejable si estàs disposat a lluitar contra ella.   No deixis que els teus problemes s’acumulin, soluciona’ls com més aviat millor.

12 Parla, conversa, explica, discuteix i perdona: el silenci mata
Parla, conversa, explica, discuteix i perdona: el silenci mata.   Exterioritza-ho tot,  deixa que les persones  sàpiguen que les estimes, que les ames, que les necessites.   ¡ESTIMAR NO ÉS CAP VERGONYA, tot al contrari, ÉS MOLT BONIC!

13 Torna a les coses pures, dedica’t a la naturalesa
Torna a les coses pures, dedica’t a la naturalesa.   Cultiva el teu interior i ella farà que brolli bellesa de tots els teus porus.   No  Tu pots! Tots podem.

14 Llavors ... ¡¡¡Anem!!! "A Viure Millor"

15 Que tinguis un formós dia


Descargar ppt "SEGUIU EL RITME, APUJEU EL VOLUM"

Presentaciones similares


Anuncios Google