La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

¿No creus que seria bo fer un inventari dels béns que has rebut per així viure amb major alegria i optimisme? Amb So ¿Per què viure pensant en el 10 %

Presentaciones similares


Presentación del tema: "¿No creus que seria bo fer un inventari dels béns que has rebut per així viure amb major alegria i optimisme? Amb So ¿Per què viure pensant en el 10 %"— Transcripción de la presentación:

1 ¿No creus que seria bo fer un inventari dels béns que has rebut per així viure amb major alegria i optimisme? Amb So ¿Per què viure pensant en el 10 % de les coses que ens fan patir, i no recordar el 90 % de les coses que ens són bones?

2 Ets una persona humana, i el ser humà és l’únic animal que pot parlar, per calmar l’irat, animar l’abatut, estimular el covard i dir... T’estimo. En el teu cos hi ha 800 mil milions de cèl·lules treballant contínuament i obrant totes a favor teu i en perfecta harmonia. Et pots moure, no ets un arbre amarrat a una petita porció de terra. Pots passejar, córrer, ballar i fer esport. Per a això tens 500 músculs, 200 ossos i nervis, sincronitzats per a obeir-te i portar-te on vulguis. En el teu cervell tens 13 mil milions de neurones treballant tan sàviament al teu favor, que si les volguessis reemplaçar per la màquina computadora més perfecta del món, aquesta màquina electrònica ocuparia el lloc d’un edifici de setanta pisos d’alçada. A la teva oïda hi ha 24 mil milions de filaments que vibren amb el vent, amb el riure dels nens, amb la suau música de les orquestres, amb el trepidar de les aigües escumejants i en escoltar les paraules amables de les persones que estimes. Tens un cor que és una meravella de la naturalesa. Batega hora rere hora, 36 milions de batecs a l’any, any rere any, despert o adormit, impulsant la sang a través de 100 mil quilòmetres de venes i artèries, que porten... Més de 2 milions de litres de sang a l’any. En els teus ulls, Déu ha dipositat 100 milions de receptors que et permeten fruir de la màgia dels colors, de la llum, de la simpatia de les persones i de la majestat de la naturalesa.

3 La teva sang és un formidable tresor
La teva sang és un formidable tresor. En són a tot estirar 4 litres però allà hi ha 22 milions de cèl·lules sanguínies, i en cada cèl·lula hi ha moltes molècules i en cada molècula hi ha un àtom que oscil·la més de 10 milions de vegades per segon. Cada dia moren 2 milions de les teves cèl·lules i són reemplaçades per 2 milions més, en una resurrecció que ha continuat des del dia que vas néixer. En el teu cervell hi ha 4 milions d’estructures sensibles al dolor, 500 mil detectors tàctils, i 200 mil detectors de temperatura...

4 Creus que no val la pena la teva VIDA?
Els teus pulmons són els millors filtres del món. A través de 600 milions de alvèols purifiquen l’aire que reben i lliuren el teu cos de residus dolents. ... Ara pregunta’t: Creus que no val la pena la teva VIDA?

5 El que és trist és que dediquem molt de temps a pensar en el que ens fa falta i gairebé mai ens aturem a recordar i agrair tantes coses bones com posseïm. No només amb respecte al teu cos, aplica-ho també als dons que posseeixes, la família que t’ha tocat, les amistats de les quals ets feliç de posseir, les comoditats que gaudeixes i fins i tot les oportunitats que se t’han presentat. No vegis sols el que et fa falta, agraeix el que ja tens! Fes comptes dels teus béns, i de les teves alegries també. No perdis temps fent comptes dels teus mals.

6 I saps per què?... Perquè vals MOLTÍSSIM !!!


Descargar ppt "¿No creus que seria bo fer un inventari dels béns que has rebut per així viure amb major alegria i optimisme? Amb So ¿Per què viure pensant en el 10 %"

Presentaciones similares


Anuncios Google