La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

EL SISTEMA SOLAR.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "EL SISTEMA SOLAR."— Transcripción de la presentación:

1 EL SISTEMA SOLAR

2 ELS PLANETES

3 Els planetes giren al voltant del Sol, no tenen llum propia, és la del sol reflectida. Els planetes tenen diversos moviments. A Júpiter s ‘ha trobat aigua.

4 ELS SATÈL·LITS

5 Els satèl·lits Al sistema solar es coneixen 155 satèl·lits i la Terra té un satèl·lit que es diu Lluna es l’ únic satèl·lit que té. Els planetes Mercuri i Venus no tenen satèl·lits naturals. Un satèl·lit natural es un objecte fet per la natura i giren al voltant d’un planeta i els satèl·lits són mes petits que els planetes i alguns asteroides també tenen satèl·lits al seu voltant.

6 Els cometes

7 Els cometes Els cometes són fets per gel, pols i roques. Un cometa (dita també estel amb cua) és un cos celest sòlid semblant als asteroides però amb diferent composició. El seu nom prové del llatí cometa i aquest de grec kometes ”cabellera”. Junt amb els asteroides, planetes i els seus satèl·lits formen part del sistema solar. D’altres són destruïts per l’acció de la gravetat i el sol, per causa de la seva massa petita. Descriuen òrbites tan allargades que aquells que són entorn del sol tornen al cap de molts anys , tants que fins i tot alguns només se’ls ha vist una única vegada. Els astrònoms han trobat que els cometes provenen principalment de dos llocs: el cinturó de kupiper, més enllà de l’orbita del planeta Plutó i el núvol d’oort.

8 ASTEROIDES

9 ASTEROIDES Els asteroides són objectes sòlids . Els asteroides són de roca i metalls. Són mes petits que un planeta però la seva orbita és la mateixa que la dels altres planetes . Un asteroide és semblant a un planeta petit . Ceres va trobar un asteroide m'entres feia un catàleg d’estels. Hi ha un grup d’asteroides que es diuen Troians i giren al voltant de Júpiter

10 LA TERRA

11 LA TERRA La terra és el tercer planeta distancia respecte al sol el mes dens i el cinquè en mida dels vuit planetes del sistema solar. Hi habiten milions d’espècies, inclosos els humans i es l’únic astre on se sap segur que hi ha vida.La terra interacciona amb

12 El Sistema Solar: - Pau Cavallé Tolsau. - Thais Calafell Mesa
El Sistema Solar: - Pau Cavallé Tolsau. - Thais Calafell Mesa. - Andrea Pajares Samarra. - Axel Virgili Marín. -Yana Buchli Valentien.


Descargar ppt "EL SISTEMA SOLAR."

Presentaciones similares


Anuncios Google