La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Estat de benestar i drets socials

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Estat de benestar i drets socials"— Transcripción de la presentación:

1 Estat de benestar i drets socials
BE14US Fet per: Bilal, Sergi C,Rodolfo,Sergi G

2 1. Què és l’estat del benestar?
1.1.Què és i per a què serveix? L'estat del benestar és un sistema d'economia que es caracteritza per reconèixer una sèrie de drets bàsics per a tota la població. 1.2.Objectiu: Aconseguir que tots els ciutadans tinguin un nivell de vida digne i es redueixin les desigualtats socials.

3 2. l’estat del benestar a espanya?

4 1.1.Quins serveis ofereix? Aspectes bàsics:
Sanitat: Amb independència del nivell d’ingressos, a Espanya qualsevol persona té dret a rebre assistència sanitària. Educació: Necessitat de transmetre valors com ara la tolerància, respecte a les normes, convivència..). La educació és obligatòria fins als 16 anys. Habitatge: D’acord amb la Constitució, tothom té dret a un habitatge digne. Mesures per poder garantir aquest dret: Reducció d’impostos en l’adquisició del primer habitatge; Habitatges de protecció oficial; Establir subvencions en funció del nivell d’ingressos.

5 2. ELS DRETS SOCIALS Els drets socials són aquells drets que faculten als ciutadans o habitants d’un país a desenvolupar-se en autonomia, igualtat i llibertat així com aquells drets que els permeten unes condicions econòmiques i d’accés a béns necessaris per a una vida digna. Els drets socials, des del punt de vista del contracte social, en contrast amb els drets naturals, són aquells que són considerats drets legals reconeguts pel dret positiu.

6 Quan els drets socials no funcionen bé, el que passa és això.


Descargar ppt "Estat de benestar i drets socials"

Presentaciones similares


Anuncios Google