La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Diploma de la Universitat de Barcelona Curs Apicultura Ecològica

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Diploma de la Universitat de Barcelona Curs Apicultura Ecològica"— Transcripción de la presentación:

1 Diploma de la Universitat de Barcelona Curs Apicultura Ecològica
Tipus de curs: Diploma d’Extensió Universitari. 3 crèdits lliure elecció Dirigit a: Estudiants i/o llic. en Biologia, Veterinària, Enginyers Agrícoles i públic en general interessat en el tema. Matrícula: 90 € el primer dia del curs Diploma de la Universitat de Barcelona Informació Telefono: FAX: Matriculació i diploma Les classes i com arribar Diploma Extensió Universitari Curs Apicultura Ecològica Curs: maig 2009 Horari: Dilluns a divendres 6-8 h tardes. Lloc: Facultat Biologia. Duració: 30 h Les classes es realitzaran a la Facultat de Biologia Univ. Barcelona Av. Diagonal, 645 08028 Barcelona Dr. Jaume Cambra (coordinador)

2 El programa Las pràctiques La documentació L’apicultura. La Producció de mel orgànica. L’abella: Morfologia i anatomia. Organització social i biologia de l’eixam. Flora i vegetació mel.lífera. Importància de la pol.linització. Material apícola. Tipus de ruscs. L’assentament. Material i instal.lacions apícoles. Gestió de l’abellar. Treballs apícoles. Multiplicació de colònies. Selecció. Recollida d’eixams. Sanitat. malalties de les abelles. Higiene i profilaxi. Tractaments ecològics. La mel i els melats. Extracció. Envasat. Conservaciót. Tipus de mels i valor nutricional. El pol.len, la gelea reial, el propolis i la cera. Obtenció, processat i manipulació. Normatives i associacions. Pràctiques: Maneig d’abelles. Identificació d’individus i bresques. Multiplicació de colònies. Maneig sanitari: Prevenció de malalties. Tractaments ecològics. Visita a una mel.leria. Extracció de mel. A l’inici del curs es donarà a cada alumne un CD organitzat en carpetes per temes, amb una selecció dels artícles d’interès, així com les presentacions de les classes en PDF. Curs d’Apicultura ecològica Documentació i presentacions


Descargar ppt "Diploma de la Universitat de Barcelona Curs Apicultura Ecològica"

Presentaciones similares


Anuncios Google