La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Procediment per a la profilaxis de VIH post-exposició

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Procediment per a la profilaxis de VIH post-exposició"— Transcripción de la presentación:

1 Procediment per a la profilaxis de VIH post-exposició
Compartir per millorar Dr Josep Vilaró Dra Anna Ribas Judith Serra

2 Objectiu Prescriure el tractament antiretroviral en els pacients o personal sanitari que han pogut estar en contacte amb persones portadores de VIH.

3 CLICAR PER ANAR A L’ALGORITME DE DECISIÓ
Segons l’exposició i el temps passat, seguint l’algoritme de decisió, es pot recomanar: No fer tractament . Risc baix (0,05-0,06%): considerar tractament (valorar amb el pacient). Risc apreciable (0,8-3%): es recomana tractament

4 Analítiques Analítica amb serologies VIH, AgHBs, AcHBc, VHC, lues, hemograma, perfil renal i hepàtic +/- test d’embaràs. Es repetiran serologies als 2 i 6 mesos.

5 Tractament Truvada 1c/24h després d’esmorzar +
Kaletra 2c/12h després d’esmorzar i sopar.

6 Tractament

7 Recomanacions seguiment
Demanar visita al Servei de Malalties infeccioses (en 72-92h) Horari Dilluns a dijous de 9h-17h Divendres de 9h-15h Telèfon: / En cas de personal sanitari demanar visita al Servei de Prevenció Telèfon:

8 Des d’APS, valorat l’algoritme de decisió i si es decideix fer tractament
Derivar el pacient al ACUT amb full CUAP on expliqui la necessitat de tractament. A l’ACUT es disposa del KIT profilaxis post-exposició VIH. El KIT conté fàrmacs per a 4 dies de tractament: TRUVADA (4 comp) + KALETRA (16 comp) Full d’informació de com ha de prendre la medicació Recomana: telefonar al servei de malalties infeccioses abans de 4 dies. Telèfons de contacte. El Dr Vilaró valorarà la continuïtat o no del tractament.

9 Disponibilitat medicació ACUT
Hi haurà 1 kit a disposició al “satèlit de medicació” Es registrarà el CIP del pacient en un adhesiu i es deixa al lloc que ocupava el Kit. La responsable de farmàcia de l’ACUT el reposarà cada dia (de dilluns a divendres).


Descargar ppt "Procediment per a la profilaxis de VIH post-exposició"

Presentaciones similares


Anuncios Google