La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

El nou Reglament de Règim Intern del MCECC

Presentaciones similares


Presentación del tema: "El nou Reglament de Règim Intern del MCECC"— Transcripción de la presentación:

1 El nou Reglament de Règim Intern del MCECC

2 www.peretarres.org/mcecc El nou Reglament de Règim Intern del MCECC
Els motius Els principals motius que fan necessari el canvi de Regalament de Règim Intern del MCECC són: La consolidació del MCECC (d’abast català) i la necessitat de disposar d’un RRI que impliqui a totes les zones i territoris del Moviment. La creixent diferenciació del col·lectiu de Centres Oberts i Diaris respecte els centres d’Esplai de cap de setmana, cosa que feia necessari disposar d’un altre servei que atengui aquest col·lectiu de centres.

3 Els objectius Els objectius que pretén la proposta són:
El nou Reglament de Règim Intern del MCECC Els objectius Els objectius que pretén la proposta són: Contribuir a la consolidació del MCECC Normalitzar i disposar d’un Reglament de Règim Intern que doni cobertura a tot l’abast territorial del MCECC. Separar els Centres Oberts i Diaris que actualment estan incardinats dins el MCECC, excloent-los d’aquest Moviment per tal que sigui una altra àrea de la FPT la qui pugui donar-hi servei i vincle relacional.

4 Els principals canvis De MCEC a MCECC:
El nou Reglament de Règim Intern del MCECC Els principals canvis De MCEC a MCECC: S’ha contemplat la realitat dels centres d’esplai del nous territoris incorporats al MCECC i com aquests estan federats “formalment” a cada una de les Fundacions que integra el MCECC. S’ha definit el concepte de “Territori”, diferenciant-lo de la “Zona” i definint quines són les correspondències entre aquests espais territorials. S’ha concretat la composició del Consell Directiu per tal d’incorporar-hi les veus i la participació de tot l’abast territorial del Moviment.

5 Els principals canvis El Servei de Centres Oberts i Diaris:
El nou Reglament de Règim Intern del MCECC Els principals canvis El Servei de Centres Oberts i Diaris: Amb la finalitat de què el MCECC únicament concentri els Centres d’Esplai de “cap de setmana”, s’ha modificat el punt que descriu “la naturalesa dels centres” del MCECC. En aquest punt s’ha previst que els centres que realitzen atenció diària d’acció social s’adhereixin al nou Servei de Centres Oberts i Diaris que la Fundació Pere Tarrés ha previst en el sí de la seva estructura.

6 Els principals canvis Més i millor per les Zones i Territoris:
El nou Reglament de Règim Intern del MCECC Els principals canvis Més i millor per les Zones i Territoris: S’han concretat petits canvis en relació a l’organització de les Zones i Territoris del MCECC, com ara: Definit el mecanisme d’elecció de l’equip de zona Incorporació dels territoris al Consell de Responsables de Zona S’ha demanat més formalitat alhora de convocar i recollir acords de les Zones i Territoris,…

7 www.peretarres.org/mcecc El nou Reglament de Règim Intern del MCECC
Altres canvis menors A banda dels exposats, s’han realitzat altres canvis de caràcter menor: Més flexibilitat alhora de convocar les assemblees del MCECC Creació d’una permanent al Consell Directiu del MCECC S’ha afinat el mecanisme de recompte de vots en les assemblees. S’ha incrementat lleugerament l’edat mínima per formar part del Consell Directiu del Moviment

8 www.peretarres.org/mcecc El nou Reglament de Règim Intern del MCECC
Calendari i passos Òrgan / Agent Funció Data i termini Consell Directiu del MCECC Revisar i tancar la proposta de modificació per presentar-la a les diferents instàncies del MCECC Juny de 2014 Consell de Direcció de la Fundació Pere Tarrés Validar una primera proposta de la modificació. Finals de juny de 2014 Revisió jurídica Es demanarà una revisió jurídica a la responsable dels serveis Jurídics de la Fundació Pere Tarrés per descartar qualsevol contrarietat amb els estatuts de la FPT. Juliol de 2014. Centres, Zones i Territoris Presentar i explicar la proposta en les diferents reunions de Zona i Territoris del MCECC per tal d’acollir propostes i/o resoldre els dubtes que puguin existir. Reunions de CRZ de setembre i reunions de Zona/Territori de setembre i octubre de 2014 Fundacions diocesanes que integren el MCECC Enviament a les diferents fundacions que integren el MCECC de la proposta, en paral·lel a les primeres presentacions a centres, zones i Territoris. Setembre de 2014. Reunió de Fundacions que integren el MCECC Validar la proposta de reglament de Règim Intern que es presentarà a l’Assemblea General de Centres. Octubre – Novembre de 2014 (reunió a calendaritzar per presentar el contingut a treballar a l’assemblea del mes de gener) Correcció ortogràfica i de gènere Per tancar la proposta, i recollint totes les esmenes que s’hagin pogut fer es demanarà una correcció ortogràfica i de formulació de gènere per tal que l’expressió sigui el més acurada possible. Novembre de 2014 Enviament als Centres d’Esplai amb la convocatòria d’Assemblea S’enviarà la proposta juntament amb una convocatòria d’assemblea general extraordinària posterior a l’assemblea general ordinària del mes de gener del MCECC Desembre de 2014 Aprovació en el marc de l’Assemblea General del mes de Gener de 2015 Convocatòria d’Assemblea Extraordinària. Aprovació per part dels Centres d’Esplai Gener de 2015 Aprovació per part de Patronat de la Fundació Pere Tarrés Ratificació final per part del patronat a partir de l’aprovació per part dels centres d’esplai Primer trimestre de 2015.

9 www.peretarres.org/mcecc www.peretarres.org/mcecc
Numància, | Barcelona | Tel | @esplaisMCECC | facebook.com/MCECC | bloc.peretarres.org | youtube.com/fundacioperetarres


Descargar ppt "El nou Reglament de Règim Intern del MCECC"

Presentaciones similares


Anuncios Google