La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

RIUS I RIEROLS 6è de primaria- juny 08 Carlos de Molina Carlota Delise

Presentaciones similares


Presentación del tema: "RIUS I RIEROLS 6è de primaria- juny 08 Carlos de Molina Carlota Delise"— Transcripción de la presentación:

1 RIUS I RIEROLS 6è de primaria- juny 08 Carlos de Molina Carlota Delise
Andrea Puig Marina Villanueva 6è de primaria- juny 08

2 PRESENTACIÓ Durant aquets dies hem après a treballar col·lec-
tivament. Al principi ens costava organitzar-nos però a mida que ha anat passat el temps hem aprés estratègies de treball en grup i ens hem anat entenen millor.

3 EL RIU Un riu es una corrent d’aigua que flueix amb continuïtat i va des de que neix fins a que desemboca al mar o a un altre riu.

4 EL CURS D’UN RIU 1.- Curs alt: És el tram on neix el riu.
2.- Curs mitjà: És el tram on el riu té més cabal. 3.- Curs baix: És el tram final del riu, quan arriba a la seva desembocadura.

5 LA FAUNA LA FAUNA La fauna és la vida animal que es desenvolupa dins del riu. Depèn de la temperatura de l’aigua del riu podem trobar diferents tipus d’animals.

6 LA FLORA La flora són les plantes que creixen a la vora o a l’interior del riu. La major diversitat de la flora es troba al curs mitjà o baix.

7 Valoració del treball Aquest treball el varem triar per que trobàvem que era interessant. No va ser molt difícil trobar l’informació.

8 RIUS I RIEROLS: fet per Carlos de Molina, Carlota Delise, Andrea Puig, Marina Villanueva. PRESENTACIO: explicat per Marina Villanueva EL RIU: explicat per Carlota Delise EL CURS D’UN RIU: explicat per Andrea Puig LA FAUNA I LA FLORA: explicat per Carlos de Molina VALORACIO DEL TREBALL: explicat per Marina Villanueva THE END


Descargar ppt "RIUS I RIEROLS 6è de primaria- juny 08 Carlos de Molina Carlota Delise"

Presentaciones similares


Anuncios Google