La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

DANAE TRAVÉ SARRADELL HISTÒRIA DEL MÓN CONTEMPORANI 1R BATXILLERAT.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "DANAE TRAVÉ SARRADELL HISTÒRIA DEL MÓN CONTEMPORANI 1R BATXILLERAT."— Transcripción de la presentación:

1 DANAE TRAVÉ SARRADELL HISTÒRIA DEL MÓN CONTEMPORANI 1R BATXILLERAT

2 “ LA SENYORA DALLOWAY VA DIR QUE ELLA MATEIXA COMPRARIA LES FLORS”

3 VIRGINIA WOOLF Era una persona poc convencional, amb dificultats per adaptar-se a les normes socials establertes. Va morir ofegant-se en 1941 Fins els anys 70 no es va reincorporar el seu nom en la literatura britànica.

4 CLARISSA DALLOWEY Es sentia buida i sola:
Considerava el matrimoni una presó. No es sentia plena amb la seva vida de “perfecta amfitriona”. Sentia la mancança de Peter Walsh. La imatge fa referència a l’actriu que representa a Clarissa en “La senyora Dallowey” de 1997

5 PETER WALSH A través de la història que envolta el personatge, es reflexa: Els canvis de Londres i Gran Bretanya després de la I Guerra Mundial. La situació de les colònies britàniques, concretament la de la Índia. Escena de la película “La senyora Dalloway”. Hi intervenen Clarissa, Sally Seton i Peter Walsh.

6 LA CLASSE MITJA L’aparició de la classe mitja es va produir com una conseqüència social després de la I Guerra Mundial. En els sectors de classe alta no acceptaven la classe mitja. No els agradava el fet que les seves arrels es trobessin el classes socials baixes Imatge I Guerra Mundial

7 EVOLUCIÓ DRETS DE LES DONES
Incorporació de les dones en el món laboral Dret de les dones a votar

8 DONES AL MÓN

9 CONCLUSIONS Evolució i avanç en la millora de la situació de les dones. Llibertat d’expressió, ideologia i consciència.

10 ALTRES OBRES ORLANDO AL FARO UNA HABITACIÓ PRÒPIA

11 “NO HI HA BARRERA, TANCA, NI CADENAT QUE PUGUIS IMPOSAR A LA LLIBERTAT DE LA MEVA MENT” Virginia Woolf


Descargar ppt "DANAE TRAVÉ SARRADELL HISTÒRIA DEL MÓN CONTEMPORANI 1R BATXILLERAT."

Presentaciones similares


Anuncios Google