La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Michael Maltzan Architecture Rainbow Apartments |Skid Row Housing | 2006 Los Angeles, California Elisabet Méndez Melillas.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Michael Maltzan Architecture Rainbow Apartments |Skid Row Housing | 2006 Los Angeles, California Elisabet Méndez Melillas."— Transcripción de la presentación:

1 Michael Maltzan Architecture Rainbow Apartments |Skid Row Housing | 2006 Los Angeles, California
Elisabet Méndez Melillas

2 EMPLAÇAMENT ÀREA MANÇANA: 43M2
EMPLAÇAMENT: LOS ÁNGELES, CALIFORNIA ÀREA MANÇANA: 43M2 CRUGIA: 7metres metres passarel·la Nº HABITATGES: 88 HABITATGES Nº PLANTES: PB+5 PLANTES DENSITAT DE VIVIENDES: 720HAB/Ha DENSITAT DE POBLACIÓ: 720 habitants/Ha L’edifici Rainbow Apartments es troba ciutat al centre de la ciutat californiana de Los Àngeles i és un bloc residencial amb serveis col·lectius, el qual s’ha dissenyat per a acollir a la gent desemparada que viu pels carrers de la gran ciutat, per tal d’oferir-los un sostre i una sèrie d'activitats i espais comuns per tal d’afavorir la seva reinserció social.

3 ESPAIS COMUNITARIS L’edifici disposa de varis espais comunitaris (zones de lila); En la planta baixa hi ha tota una agrupació de serveis destinats a l'administració de l’edifici, en la primera planta hi ha una zona , de bugaderia i la cuina i menjador comunitari,i a la planta tercera hi ha una zona polivalent. La resta de plantes son d’us exclusiu per l’habitatge. L’accés principal es produeix pel carrer on donen totes les oficines, però n'existeix un de secundari pel carrer paral·lel.

4 ESPAIS COMUNITARIS Rainbow apartments, s’organitza amb una cinta de 8.5 metres de crugia, que gira sobre si mateixa en forma de U, formant una plaça comunitària d’uns 43 m2, que afavoreix al contacte entre els diferents habitatges de la residència. La cinta queda totalment tancada a la planta segona, a través d’una aula polivalent, que a la vegada serveix de nexe connector entre els dues ales. Tots els apartaments donen a aquesta plaça, ja sigui a través de passarel·la o directament, de manera que afavoreix al bon manteniment d’aquesta zona i que no sigui un lloc residual. 4.5 7 1.5 Els apartaments individuals tenen una superfície d’uns 32m2, repartits en una crugia de 4.5 metres per 7 metres de profunditat. Tots els habitatges entren des d’una passarel·la que comunica els diferents nuclis verticals.

5


Descargar ppt "Michael Maltzan Architecture Rainbow Apartments |Skid Row Housing | 2006 Los Angeles, California Elisabet Méndez Melillas."

Presentaciones similares


Anuncios Google