La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

GPS.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "GPS."— Transcripción de la presentación:

1 GPS

2 LA HISTÒRIA DEL GPS Al 1957, la Unió Soviètica va llançar a l'espai el satèl·lit artificial Spútnik I. L'Armada dels Estats Units ràpidament va aplicar aquesta tecnología. i precises.

3 QUE VOL DIR GPS? GPS VOL DIR SISTEMA DE POSICIONEMENT GLOBAL. EN ANGLÈS Global Positioning System.

4 QUE ÉS UN GPS? Un GPS és un sistema de comunicació per satèl·lits. És necessiten com a mínim 24 satèl·lits amb trajectòries Comunicades com a mínim per ocupar tot el globus terraqüi.

5 GPS PELS COTXES Per guiar-te amb el cotxe per carreteres és necessiten satèl·lits que connectin amb la antena del cotxe.

6 QUE VOL DIR GNSS? GNSS vol dir sistema global de navegació per satèl·lit. Es fa servir el NAVSTAR

7 NAVSTARN

8 GOOGLE EARTH

9 Google Mapsg Google Maps durant un temps es deia Google Local. Disposa d'una interfície d'usuari amb zoom. Ofereix mapes i imatges reals provinents de satèl·lits i avions. Et diu el trànsit i t’informa de la ruta més ràpida fins el teu destí. Calcula l’estona des de un lloc a un destí caminant, corrent amb autobús o amb cotxe.

10 GPS per persones amb discapacitats
Hi han aplicacions amb GPS per a persones amb discapacitats ( intel.lectual,visuals) i per a gent gran amb demència, que els hi diuen tot el que han de fer, com per exemple: apagar el foc, pendre la medicació i en cas de seguera per saber on esta el seu nen.

11 JOC A PARTIR DEL GPS GEO GUESSR: El joc consisteix en que Google Earth et posa en un lloc del món i tu anant caminant i mirant cartells has de saber a quin lloc del món estàs.


Descargar ppt "GPS."

Presentaciones similares


Anuncios Google