La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

ELS DEUS DE L’ANTIC EGIPTE

Presentaciones similares


Presentación del tema: "ELS DEUS DE L’ANTIC EGIPTE"— Transcripción de la presentación:

1 ELS DEUS DE L’ANTIC EGIPTE

2 LA SEVA RELIGIÓ La religió de l’antic egipte engloba les diferents creences religioses y rituals practicats pels pobladors de l’antic egipte, durant més de anys abans de la arribada del cristianisme. Les seves pràctiques van ser prohibides en temps de Justinian primer, a l’any 535.

3 EL SEU DESENVOLUPAMENT
-El seu desenvolupament i influència va perdurar més de anys. -En la mitologia egipcia es representen amb cós d’humà i cap d’animal

4 LA MORT DELS DEUS Als egipcis els enterraven a les piràmides. Només enterraven als faraons en les piràmides mes grans.

5 ELS DÉUS MÉS IMPORTANTS
Els déus més importants són: -ISIS. -OSIRIS. -NUT. -SETH. -RA. -HORUS. -AMON. -ANUBIS. -HATHOR.

6 SIMBOLS ISIS: Deessa de de la fertilitat .Es representa amb banyes de vaca . OSIRIS: Déu del Més Enllà. Es representa amb la cara i les mans verdes. NUT: Deessa del cel. SETH: Déu de la guerra i el caos. RA: Déu del sol.

7 HORUS: Déu protector dels faraons. Es representa amb el cap de falcó.
AMON: El pare de tots els déus. ANUBIS: Déu dels morts. Es representa amb el cap de xacal. HATHOR: Deessa de l’amor i esposa d’Horus.

8 LES SEVES COSTUMS El Panteó del déus egipcis va ser un dels mes númerosos del món. En l’antic egipte va haber mes de 700 déus. Es podien casar amb familiars.

9 LA LLEGENDA D’ISIS I OSIRIS
Era el mandatari de triada Osiriaca formada per Osiris, la seva dona i Horus el seu fill. Va ser asessinat per el seu germà Seth, que el va llençar al riu Nil. Isis el va ajudar i li va tornar la vida amb el seu amor. Osiris va ser un heroi cultural. El rei mític va ensenyar als homes de la civiltzació les lleis, l’agricultura i com adorar als deus.

10 JAIRO CLÀUDIA ESTELA TANIA


Descargar ppt "ELS DEUS DE L’ANTIC EGIPTE"

Presentaciones similares


Anuncios Google