La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

La familia Reial La familia real Amman : capital de la Jordania des de 1921 : capital de Jordania desde 1921.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "La familia Reial La familia real Amman : capital de la Jordania des de 1921 : capital de Jordania desde 1921."— Transcripción de la presentación:

1

2

3 La familia Reial La familia real

4 Amman : capital de la Jordania des de 1921 : capital de Jordania desde 1921

5 Amman : amb el seu teatre romà, vista des de la ciutadella : con su teatro romano, vista desde la ciudadela

6 La ciutadella d’Amman amb el temple d'Hèrcules La ciudadela de Amman con el templo de Hércules

7 Qasr Amra: la meravella dels castells del desert que està classificat com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1985, per la qualitat dels seus frescs en algunes de les seves parets. QasrAmra: la maravilla de los castillos del desierto. Que esta clasificada como Patrimonio de la Humanidad por la UNESCO desde 1985, por la Calidad de sus frescos en alguna de sus paredes.

8 Els beduïns són presents en els llocs i t'ofereixen te perfumat amb sàlvia Los beduïnos estan presentes en los lugares y te ofrecen te perfumado con sálvia

9 ..... que empenyen als seus ramats a la recerca de pastures.... que empujan a sus rebaños en la busca de pastos. El desert de Jordània és el reialme dels Beduïns nòmades.... El desierto de Jordania es el reino de los beduïnos nómadas...

10

11 Al nord de Jordània, a prop de la frontera amb Síria Al norte de Jordania, cerca de la frontera con Síria

12 Jerash: esplendor romà Jerash: esplendor romano

13 El teatre Sud El teatro Sur

14 La plaça oval La plaza oval

15

16 Avinguda de columnes, 800 metres de llarg (el carrer principal) Avenida de columnas, 800 metros de largo (la calle principal)

17 El mont Nebo. Presumpte lloc de la tomba de Moisès El monte Nebo: Presunto lugar de la tumba de Moisés Aquesta és una etapa per als viatgers a la Terra Santa. La muntanya ofereix un impressionant panorama Esta es una etapa para los viajeros a Tierra Santa. La montaña ofrece un impresionante panorama.

18 El Jordà: Frontera entre els territoris d'Israel i Jordània. El Jordán: Frontera entre los territorios de Israel i Jordánia.

19 La reconstitució del presumpte lloc de baptisme de Joan el Baptista en el Jordà. La visita del Papa Joan Pau II el 2000 va portar el lloc a la seva dedicació. La reconstrucción del presunto lugar de bautismo de Juan Bautista en el Jordán. La visita del Papa Juan Pablo II en el 2000 llevó el lugar a su dedicación.

20 Església Ortodoxa a prop del Jordà Iglesia Ortodoxa cerca del Jordán

21 El riu Jordà: entre Jordània i la Cisjordania. El rio Jordán: entre Jordánia y la Cisjordania.

22 El Mar Mort: 410 metres sota el nivell del mar. Paisatge rocós amb una calor sufocant a l'estiu i l'aigua gairebé oliós, però una estranyesa que poden surar sense esforç a través de la densitat de l'aigua. El Mar Muerto: 410 metros bajo el nivel del mar. Paisaje rocoso con un calor sofocante en verano y el agua casi aceitosa, pero con una rareza, se puede flotar sin esfuerzo por la densidad del agua.

23 La Ruta dels Reis: amb alguns dels paisatges més bells de Jordània. La Ruta de los Reyes: con alguno de los paisaje mas bellos de Jordánia.

24 Vall amb 1000 metres de profunditat, per on les aigües són retingudes per la presa Mujib. Valle con 1000 metros de profundidad, en donde las aguas son embalsadas en la presa de Mujib.

25 El Castell de Karak: misteriós laberint de parets i passadissos amb voltes sense fi. Segueix sent un testimoni impressionant de l'enginyeria i l'arquitectura militar dels creuats El Castillo de Karak: misterioso laberinto de paredes y pasadizos con vueltas sin fin. Sigue siendo un testimonio impresionante de la ingenieria y arquitectura militar de los cruzados

26 Petra: una meravella geològica. Camí a l'entrada del lloc: el Siq Petra: una meravella geològica. Camino a la entrada del lugar: el Siq.

27 El Siq: Un espectacular congost de 1.200 metres de longitud, la seva amplada varia entre 3 i 17 metres. En el punt més alt, la muntanya pot arribar a 100 m; Creuament natural entre els penya-segats de gres que porta a les meravelles de Petra. El Siq: Un espectacular desfiladero de1200 metros de longitud, su anchura varía entre 3 y 17 metros. En el punto más alto la montaña puede llegar a 100 metros. Cruce natural entre los desfilaceros de gres que lleva a las maravillas de Petra

28

29

30 Primera meravella al final del Siq: El Khazneh Aquesta és la façana més elaborada de tots els monuments de Petra Va ser nomenat com el tresor pels beduïns que pensaven que l'urna contenia or i la seva façana estava recoberta. Obra mestra tota tallada a la pedra en el segle I de la nostra era. Aquest monument és sens dubte una tomba. Primera maravilla al final de Siq: El Khazneh Esta es la fachada más elaborada de todos los monumentos de Petra. Fué nombrada como el tesoro por los beduïnos que pensavan que la urna contenía oro y la fachada recubierta. Obra maestra la piedra toda tallada en el siglo I de nuestra era. Este monumento es sin duda una tumba.

31 A Petra es va concedir com Patrimoni mundial de la UNESCO el 1985 Petra fué concedida como Patrimonio mundial de la UNESCO en 1985

32 Data en la qual el govern va traslladar els beduïns que viuen en el lloc, en un poble a prop Fecha en la cual el gobierno trasladó a los beduïnos que viven en el lugar, a un pueblo cercano.

33

34 Petra: grandiosa i màgica Petra: grandiosa y mágica

35 Aquesta escala de 800 graons condueix a un monestir. Esta escalera de 800 escalones conduce a un monasterio

36 Turons que envolten la ciutat de Petra. Cerros que rodean la ciudad de Petra.

37 Antic poble transformat en un hotel (Vist a la posta del sol) Antiguo puelo transformado en un hotel. (Visto en la puesta de sol)

38 Posta de sol a Petra Puesta de sol en Petra

39 Aquest lloc es va convertir en llegenda amb Lawrence d'Aràbia Este lugar se convirtió en leyenda con Lauwrence de Arábia Retrat del Rei de Jordània: Abdullah (fill del rei Hussein). Cap d'Estat des de 1999 El seu retrat és omnipresent en tota Jordània. Retrato del Rey de Jordania Abdullah (hijo del Rey Hussein) Jefe de Estado desde 1.999. Su retrato es omnipresente en toda Jordánia

40 El Wadi Rum: és un dels més bells de Jordània: tot en pedra arenisca i granit vermell. El Wadi Rum: es uno de los más bellos de Jordánia: Todo en piedra arenisca y granito rojo.

41 Els Beduïns, coneixedors i que estimen el seu país, ara serveixen de guia per als visitants Los beduïnos, conocedores de su país y al que quieren, ahora sirven de guía a los visitantes.

42

43 ¡¡¡ FIN DEL VIAJE !!!


Descargar ppt "La familia Reial La familia real Amman : capital de la Jordania des de 1921 : capital de Jordania desde 1921."

Presentaciones similares


Anuncios Google