La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

WHITE BREAD: Processed or Refined Bread, this means:  2 of the 3 parts of the grain is removed (bran and germ)  30% of important nutrients are removed.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "WHITE BREAD: Processed or Refined Bread, this means:  2 of the 3 parts of the grain is removed (bran and germ)  30% of important nutrients are removed."— Transcripción de la presentación:

1 WHITE BREAD: Processed or Refined Bread, this means:  2 of the 3 parts of the grain is removed (bran and germ)  30% of important nutrients are removed  Less Nutritious!  Chemicals and Preservatives are added to increase shelf life  Artificial Colors Increased risk of insulin resistance  Higher risk of developing: Type 2 Diabetes and Cardiovascular Disease PAN BLANCO: El Pan procesado o Refinado, esto significa:  2 de las 3 partes del grano son quitadas (salvado y mircrobio)  30% de alimentos nutritivos importantes son Menos Nutritivo!  Sustancias Químicas y Conservantes son agregados para aumentar el período de conservación  Colorantes artificiales Riesgo Aumentado de Resistencia de insulina  Riesgo más alto de desarrollar: Diabetes Typo 2 y la Enfermedad Cardiovascular Disease MORE NUTRIENTS FOR YOUR BODY! B Vitamins, Especially B6  helps your nervous system and promote breakdown of starches and sugars! Fiber  weight control, improve digestion, lowers risk of diabetes and heart disease:  white bread = 0.6 grams  wheat bread = 2 grams Manganese  important in bone formation Magnesium  energy production and promotes healthy bones Folic Acid  important for pregnant women, reduces risk of fetus problems FIBER! **In Wheat Bread** Help lose or maintain weight Keeps you fuller, longer Reduce the risk of Heart Disease Reduce LDL (BAD Cholesterol) Absorbs fat and cholesterol so body does not keep them Helps with digestion Daily Fiber Recommendations: Men: 30-38 grams Women: 21-25 grams Children: 5 grams + age How can you tell if it is WHEAT Bread? Look at the Ingredients  Whole Wheat, or Whole Grain, should be the 1 st ingredient. Look at the Package  The package should say “Whole Wheat Bread”; if it says “Wheat Bread”, this is not truly ‘Whole Wheat Bread’. Check the Nutrition Facts (on the back)  See if fiber is at least 1.5 grams  If fiber is less than 1.5 grams, it is NOT Whole Wheat Bread ¿Como puede saber si es pan de TRIGO? Mire los Ingredientes  El trigo entero, o de trigo integral, debe sesr el primer ingredient. Mire el paquete  El paquete debe decir "Pan de trigo Entire "; Si dice "Pan de Trigo", esto no es sinceramente "Pan integral". Verifique los Hechos de Nutrición (atras del paquete)  Vea si fibra es por lo menos 1,5 gramos  Si fibra es menos de 1,5 gramos, NO ES Pan integral Entero El PAN del TRIGO: Contiene todas partes del grano: El microbio, el Salvado, y Endosperm  Contiene todos los alimentos nutritivos esenciales  NO Colorantes artificiales Reduce Riesgo de:  Diabetes Typo 2  La Enfermedad Cardiovascular  La Obesidad Más alto en Fibra, Acidos grasos Esenciales, las Vitaminas y los Minerales Bajan LDL (malo), Levanta HDL (bueno) Colesterol - Ayuda a bajar Triglycerides - Baja la Hipertensión - Baja el riesgo de Cáncer WHEAT BREAD: Contains all parts of the grain: Germ, Bran, and Endosperm  Contains all the essential nutrients  NO Artificial Colors Reduces Risk of: Type 2 Diabetes  Cardiovascular Disease  Obesity Higher in Fiber, Essential Fatty Acids, Vitamins and Minerals Lowers LDL (bad), Raises HDL (good) Cholesterol Helps lower Triglycerides Lowers High Blood Pressure Reduces Risk of Cancer ¡MAS ALIMENTOS NUTRITIVOS PARA SU CUERPO! Las Vitamins B, Especialmente B6  ¡Ayuda su sistema nervioso y promueve descompostura de almidones y azúcares! Fibra  El control del peso, mejora la digestión, baja el riesgo de la diabetes y la enfermedad cardíaca:  El pan blanco = 0,6 gramos  Pan de trigo = 2 gramos Manganeso  importante en la formación de huesos Magnesio  la producción de energía y promueve huesos sanos Acido fólico  importante para mujeres embarazadas, reduce el riesgo de problemas de feto ¡Fibra! ** En Pan de Trigo ** Ayude a perder o mantener que peso Le Mantiene más lleno, más largo Reduce el riesgo de la Enfermedad cardiac Reduzca LDL (MALO Colesterol) Absorbe grasa y colesterol para que su cuerpo no los mantenga Ayuda con la digestion Las Recomendaciones diarias de la Fibra: Hombres: 30-38 gramos Mujeres: 21-25 gramos Niños: 5 gramos + edad Wheat Pasta/ Los Pastas de Trigo Oatmeal/Avena Wheat Tortilla/ Tortilla de Harina Brown Rice/ Arroz Integral Completed by: Anna Graml- OHSU Dietetic Intern WIC Rotation


Descargar ppt "WHITE BREAD: Processed or Refined Bread, this means:  2 of the 3 parts of the grain is removed (bran and germ)  30% of important nutrients are removed."

Presentaciones similares


Anuncios Google