La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

· Estat de la Federació · Pla de Treball · Reorganització · Objectius FEDERACIÓ AEP UB.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "· Estat de la Federació · Pla de Treball · Reorganització · Objectius FEDERACIÓ AEP UB."— Transcripción de la presentación:

1 · Estat de la Federació · Pla de Treball · Reorganització · Objectius FEDERACIÓ AEP UB

2 AEP UB – Estat de la Federació Quina és la nostra situació? Responsabilitats Grups actius? Comunicació i difusió Activitat institucional Finançament Relacions externes (SEPC, SUMEM, sindicats de PDI, PAS,…)

3 AEP UB – Estat de la Federació SITUACIÓ DE LA FEDERACIÓ La Federació UB ha patit durant els darrers 2 anys una davallada en militància activa. En moltes reunions i actes d'antigues Assemblees UB hem deixat clara aquesta realitat.

4 AEP UB – Estat de la Federació SITUACIÓ DE LA FEDERACIÓ La nostra manca d’activitat ha vingut arrossegada per la manca d’una estratègia clara per part del conjunt d’assemblees de facultat de les quals en som partícips. Actualment únicament les assemblees de Física, Dret i Raval semblen funcionar de forma regular.

5 AEP UB – Estat de la Federació SITUACIÓ DE LA FEDERACIÓ La nostra situació és dolenta. Tots els nostres grups de treball necessiten un creixement en militància, una major connexió amb la realitat de la seva facultat i també un major suport de la Federació.

6 AEP UB – Estat de la Federació RESPONSABILITATS Les MCUB (Mesa Coordinadora UB) seran la base de la nova Federació i garantiran el suport d’aquesta als grups de base. Els i les responsables de Grup juntament amb les responsabilitats de CPU (Política Universitària), Comunicació, Institucional, ROI i Responsable de Federació formaran la MCUB. El Responsable de Federació serà el portaveu al Consell Nacional i s’encarregarà del vincle entre la política a AEP UB i la política d’AEP a nivell nacional.

7 Mesa Coordinadora UB MCUB Responsabilitat Federació UB ¿Grup Mundet?¿Grup Clínic? Grup Ciències (Física+Bio) Grup Dret i C Polítiques Grup Raval-Central InstitucionalComunicació Política Universitària ROI

8 AEP UB – COMUNICACIÓ Comunicació Interna Les MCUB i l’enllaç amb el Consell Nacional a través de la Responsabilitat seran les bases de la comunicació interna. Es faran butlletins periòdics a nivell nacional per informar tota la militància alhora. Cal crear un grup de WhatsApp per poder accelerar la nostra comunicació interna en casos puntuals.

9 AEP UB – COMUNICACIÓ Comunicació Externa – Difussió L’activitat de cada grup (esmorzars, xerrades, etc) serviran per fer visible l’AEP. Fira d’associacions Física 9 octubre. L’activitat sindical, de recolzament a les nostres companyes i companys estudiants i la cerca de solucions ha d’anar lligada a una contundent campanya de visualització de les nostres accions i victòries. El Queixal és un dels pilars de la difusió i conscienciació de l’AEP a nivell nacional.

10 AEP UB – INSTITUCIONAL Activitat institucional Podem afirmar que AEP està ben situada a nivell institucional a la UB. Tenim representació al Consell de Govern i al Consell Social amb el suport d’algunes assemblees de facultat que s’hi van presentar com a tal a les eleccions. Cal vincular ambdues lluites. La Vicerectora d’Estudiants té previst convocar eleccions parcials per omplir els buits de representativitat.

11 AEP UB – FINANÇAMENT Finançament propi Els grups de la federació seran els responsables de garantir el finançament al mateix temps que promocionen el nostre sindicat (esmorzars, fira d’associacions de física, etc) Finançament extern Cal estar atents i atentes a les convocatòries de subvencions per part de la UB. Les activitats que els grups planifiquin van directament lligades al finançament.

12 AEP UB – Relacions externes Associacions d’estudiants. Plataforma Estudiants 9N El Consell Nacional convocat en reunió oberta va decidir recolzar la proposta del SEPC d’unir esforços amb la resta d’associacions d’estudiants d’àmbit català com a eina de recolzament a un seguit de mobilitzacions en cas de que s’impedeixi la consulta del 9N. A nivell intern, com a AEP UB hem de donar clar suport als acords nacionals. No obstant, la prioritat és l’enfortiment intern com a Federació per dur a terme la feina sindical adequada.

13 AEP UB – Relacions externes Sindicats de PDI i PAS A nivell de base la federació ha de procurar mantenir l’activitat de la Coordinadora UB, on hi tenim representants a títol individual i assembleari tant dels col·lectius de PDI, PAS i estudiants. A nivell institucional, sense ser aquesta la nostra prioritat, els i les representants sindicals de PDI i PAS no actuen de forma coordinada amb l’estudiantat i no sempre seguint amb les nostres voluntats i principis. No obstant, cal que com a sindicat siguem capaços d’assumir contradiccions i teixir acords conjunts.

14 AEP UB – OBJECTIUS

15 Objectius a curt termini: · Actualització del cens · Consolidació dels grups (10 persones mínim per grup) · Consolidació MCUB · Difusió AEP UB: 1 acte per grup mínim abans finals d’any. · Adaptar a la UB la Campanya d’Afiliació nacional. · Solucionar els casos relacionats amb els problemes de matriculació 2014/15. · Posicionar-nos pel que fa la Reforma d’Estructures de la UB.

16 AEP UB – OBJECTIUS Objectius a curt termini: · Actualització del cens · Consolidació dels grups (10 persones mínim per grup) · Consolidació MCUB · Difusió AEP UB: 1 acte per grup mínim abans finals d’any. · Adaptar a la UB la Campanya d’Afiliació nacional. · Solucionar els casos relacionats amb els problemes de matriculació 2014/15. · Posicionar-nos pel que fa la Reforma d’Estructures de la UB. Objectius a llarg termini: · Assegurar la bona formació pel que fa la nostra militància en referència a la UB. · Creació de grups estables d’AEP a Hospital Clínic, Econòmiques, Farmàcia i Mundet. · Potenciar les assemblees de facultat i ser-ne el motor. · Ser el sindicat de referència a nivell institucional a la UB. · Aturar de nou la Reforma d’Estatuts de la UB.


Descargar ppt "· Estat de la Federació · Pla de Treball · Reorganització · Objectius FEDERACIÓ AEP UB."

Presentaciones similares


Anuncios Google