La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

MARIA VIU AMB TOTS ELS SENTITS L’ESPERA DE JESÚS

Presentaciones similares


Presentación del tema: "MARIA VIU AMB TOTS ELS SENTITS L’ESPERA DE JESÚS"— Transcripción de la presentación:

1 MARIA VIU AMB TOTS ELS SENTITS L’ESPERA DE JESÚS
COL·LEGI CLARET - ADVENT 2016 MARIA VIU AMB TOTS ELS SENTITS L’ESPERA DE JESÚS

2 PRIMERA SETMANA D’ADVENT
COMENÇA L’ADVENT. L’ADVENT ÉS EL TEMPS PER PREPARAR-NOS PEL NADAL. MARIA ESPERAVA EL NAIXEMENT DE JESÚS I AQUEST ADVENT ESTAREM AL COSTAT D’ELLA AMB TOTS ELS SENTITS.

3 ENCENEM LA PRIMERA ESPELMA
Activitat 1 DINÀMICA: TANQUEM ELS ULLS, RESPIREM, ESCOLTEM, LA CLASSE A LES FOSQUES, ENCENEM L’ESPELMA, TENIM LA VISTA ATENTA, OBSERVEM I SENTIM. LA LLUM ENS OMPLE D’ALEGRIA, ENS ACOMPANYA I ENS ESCALFA. QUAN ESTEM A LES FOSQUES ENS IL·LUMINA.

4 Activitat 2 LLEGIM EL TEXT BÍBLIC “Maria cantussejava una cançó mentre escombrava i netejava casa seva a Natzaret. Estava tant contenta! Pensava en el dia del seu casament. Maria estava a unt de casar-se amb Josep. “Té tant bon cor – pensava - . I és tan traçut a l’hora de fer coses”. Josep era fuster: feia portes, també feia taules i cadires. Maria estava concentrada fent la seva feina que, en sentir una veu, va fer un salt. Es va girar a mirar... I els seus ulls no es podien veure el que veien. Perquè allà, a la porta, hi havia un àngel del cel. Maria ho sabia tot sobre els àngels: Déu els enviava per transmetre algun missatge important. Però ella mai no s’havia pogut imaginar que en veuria un. L’àngel Gabriel es va quedar quiet un moment. No volia espantar-la. - Et porto bones notícies, Maria – digué l’àngel amb tendresa - . Déu té un pla meravellós per a tu. Tindràs un fill, un fill molt especial. S’anomenarà Jesús. Maria no s’ho podia creure. - Faré de bon grat tot el que Déu vulgui – va dir dolçament Maria. “

5 REFLEXIÓ Activitat 3 MARIA ESCOLTA LA VEU DE L’ÀNGEL, ESTÀ ATENTA A LES PERSONES DEL VOLTANT, A LES COSES QUE SUCCEEIXEN, ESTÀ OBERTA A LA VIDA. -NOSALTRES ESCOLTEM? ESTEM ATENTS AL QUE PASSA AL NOSTRE VOLTANT? -QUÈ ENS DEMANA LA VIDA? -QUÈ ENS DEMANEN ELS PARES? -QUÈ ENS DEMANEN ELS COMPANYS? -QUÈ ENS DEMANA LA SOCIETAT? REFLEXIONEM AMB EL VÍDEO: Cadena de favors:

6 Sensibilització campanya Nadal Solidari
L’ÀNGEL ANUNCIA A MARIA LA BONA NOTÍCIA MARIA ESCOLTA I RESPÓN NOSALTRES… ESCOLTEM AL NOSTRE VOLTANT? QUÈ PODEM FER AJUDAR ALS ALTRES DES DE L’ESCOLA? I A MÉS A MÉS… RECOLLIM ALIMENTS! Activitat 4

7 PREGÀRIA Activitat 5 PREGUEM JESÚS, ENSENYA’NS A ESTAR ATENTS, A SABER ESCOLTAR LES PERSONES DEL NOSTRE VOLTANT, A ADONAR-NOS DE LES SEVES NECESSITATS. ENSENYA’NS A ESTAR OBERTS A LA VIDA COM MARIA.

8 NO DORMIU QUE VINDRÀ UN NEN, KAIROI:
PREGUEM CANTANT Activitat 6 NO DORMIU QUE VINDRÀ UN NEN, KAIROI:


Descargar ppt "MARIA VIU AMB TOTS ELS SENTITS L’ESPERA DE JESÚS"

Presentaciones similares


Anuncios Google