La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Itineraris curriculars simultanis Bellaterra, 20 de novembre 2015

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Itineraris curriculars simultanis Bellaterra, 20 de novembre 2015"— Transcripción de la presentación:

1 Itineraris curriculars simultanis Bellaterra, 20 de novembre 2015

2 Itineraris curriculars simultanis: Revisió de la implantació del procés
El procés de divisió dels expedients de l’itinerari curricular simultani s’ha realitzat amb èxit en un centre que disposava d’expedients tancats en disposició de títol. El procés s’ha realitzat segons el procediment publicat en el web reservat de l’AAA dins de l’apartat Manual => Expedients. S’ha publicat en el web reservat de l’AAA un aclariment sobre el tancament dels expedients dels estudiants que realitzin un canvi d’estudis d’un itinerari curricular simultani vers una titulació simple. Està pendent d’aclarir amb el proveïdor informàtic quin estat es podrà utilitzar en aquest cas. Els centres que disposin de plans d’estudis amb itineraris curriculars simultanis poden començar a introduir les taules a Sigma però no es podran realitzar proves amb expedients fins que aquests estiguin en disposició de fi d’estudis.

3 Itineraris curriculars simultanis: Revisió de la implantació del procés
Les incidències que s’han detectat al llarg del procés no han impedit la realització de la segregació dels expedients. S’ha sol·licitat que les assignatures que no tenen correspondència en el pla d’estudis d’una de les titulacions simples que composen l’itinerari curricular, no apareguin com a transferides en el certificat acadèmic personal una vegada s’ha realitzat la segregació en els dos expedients. Aquesta referència ja ha estat resolta. S’ha sol·licitat que no aparegui en el certificat acadèmic personal el detall d’assignatura “adaptada” tant per les assignatures que s’han traspassat per la taula d’adaptació com pel procés d’adaptació genèrica. Aquesta referència ja ha estat resolta. S’ha detectat que no s’ha traspassat correctament la denominació de les assignatures del treball de fi de grau en el moment de realitzar l’adaptació genèrica. (Referència pendent , s’ha demanat un corrector per actualitzar la informació als expedients).

4 Itineraris curriculars simultanis: Revisió de la implantació del procés
Cal tenir en compte que una vegada fet el procés cal tancar l’expedient de l’itinerari curricular a “tancat per fi d’estudis”. S’ha incorporat en el manual del procés. L’OGID ja està informada que l’estat “obert per disposició de títol” és temporal i en breu es modificarà al nou estat de tancament.


Descargar ppt "Itineraris curriculars simultanis Bellaterra, 20 de novembre 2015"

Presentaciones similares


Anuncios Google